2777
2789
عنوان

واقعا باور دارم بدترین شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست
من از شوهر دلسوزی زیاد دیدم حتی اگه باهاش تو اوج مشکلاتم باشم بازم ببینه مشکلی دارم پشتمه خانوادم چی ...

دقیقا چقدر خوب درکت کردم کنار خونواده هزار مشکل عصبی پیدا کردم. ولی بااینکه ازدواج باشوهرم پشیمونم ولی کتارش ارامس دارم بااینکه بهمخیانتم کرده امابازم راضیترم

دقیقا چقدر خوب درکت کردم کنار خونواده هزار مشکل عصبی پیدا کردم

منم از بچگی انقد عذابم دادن ک مشکلاتش هنوز هس رو روح روانم البته ما شانس نداشتیم خانواده خوب زیاده

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از بچگی انقد عذابم دادن ک مشکلاتش هنوز هس رو روح روانم البته ما شانس نداشتیم خانواده خوب زیاده

صدرصد خواهر جان که خونواده خوب زیاده اما نصیب ماکه نشد.خوشبخال اونا که نصیبشون شد. اینقدر عذاب دیدم که خیانت شوهرمم برام انقدرا سخت نبود دیگه حساب کار بیاددستت...

صدرصد خواهر جان که خونواده خوب زیاده اما نصیب ماکه نشد.خوشبخال اونا که نصیبشون شد. اینقدر عذاب دیدم ...

عزیزم درک میکنم منم همش میگم کاش یتیم بودم این خانواده بی فرهنگ نفهم رو نداشتم ببین چی ب روزم اوردن ک از دستشون بچگیام همیشه آرزو میکردم بذارنم پرورشگاه راحت بشم

عزیزم درک میکنم منم همش میگم کاش یتیم بودم این خانواده بی فرهنگ نفهم رو نداشتم ببین چی ب روزم اوردن ...

وای عزیزم بخدا منم بیش خودم خیالبافی میکردم ی خونواده بیان بگن این بچه ما بوده تو بیمارستان اشتباهی عوض شده بمیرم برا دلامون چقدر عذاب دیدیم. همیشه میگم خوشبختی یعنی ی خونواده بامحبت و بافرهنگ پشتت باشن بتونی بهشون تکیه کنی غمخوارت باشن

وای عزیزم بخدا منم بیش خودم خیالبافی میکردم ی خونواده بیان بگن این بچه ما بوده تو بیمارستان اشتباهی ...

اره بخدا خانواده بد شوخی نیس ن میشه عوضش کرد ن میشه کنارش گذاشت تاثیرش تا اخر عمر روی ادم میمونه من مطمئنم اگه خانواده خوب داشتم پتانسیل رشد خیلی زیاد داشتم اینا فرصت زندگی خوب ازم گرفتن چون تاکسیک کامل بودن ازینا ک فقط تخریب میکنن از همه لحاظ کاری کردن از لحاظ روانی داغونم این نمیذاره الانم راحت زندگی کنم