نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 عنوان اسم دختر آناشید 65 بازدید | 11 پست چطوره؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1404/09/13 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 سلیقه ایهمن خوشم نمیاد چی بزارم پس هرچی خوشم میاد ایراد میگیرن خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16997 چیبزارمپسهرچی خوشممیاد ایراد میگیرن اسمای قشنگتر دیگه ای هم هست خِیالك مایفارگني🩶🌿.
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 اسمای قشنگتر دیگه ای هم هست چی خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 3973 قشنگه 😍 احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 یاد اناشید حسینی میافتمدوست ندارمولی خوب سلیقه ای میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 یاد اناشید حسینی میافتمدوست ندارمولی خوب سلیقه ای کی هست؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 بستگی ب سلیقت داره شایلین ماهلین دلوین اینا من خیلی دیدم میزارن تو بورس هست ولی من خوشم نمیاد خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16997 شایلین ماهلین دلوین اینا من خیلی دیدم میزارن تو بورس هست ولی من خوشم نمیاد دلوین خوبه خِیالك مایفارگني🩶🌿.
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 دلوین خوبه خیلی همگانیه به فامیلیشم نمیاد خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!