2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قطعا

بنظرم میتونن کارهای دیگم بکنن مثل تغییر رنگ چشم و چمیدونم تغییر ظاهر

ب وسیله دستکاری ژنتیکی

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

تغیر زنگ ک الانم هست امیدوارممم

اره ولی رو بدن انسان زنده ک پیاده نمیکنن

اونم جوری ک یهو رنگ چشمش عوض شه

مثلا واسه بیماری ها استفاده میشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

اره ولی رو بدن انسان زنده ک پیاده نمیکنن اونم جوری ک یهو رنگ چشمش عوض شه مثلا واسه بیماری ها استفاده ...

نه فداتشم تا جایی ک میدونم عمل تغییر زنگ چشم هست

باز نمیدونم منم شنیدم فقط

فداتشم ینی بنظرت آینده راهی میارن ماهایی ک صفه رشدمون بسته شده رشد کنیم

نه فداتشم تا جایی ک میدونم عمل تغییر زنگ چشم هست باز نمیدونم منم شنیدم فقط فداتشم ینی بنظرت آینده را ...

اره عملشو منم شنیدم ولی انگار خیلی خطرناکه خیلیا بخاطرش کور شدن

منظورم به اون شکل نبود

نه فداتشم تا جایی ک میدونم عمل تغییر زنگ چشم هست باز نمیدونم منم شنیدم فقط فداتشم ینی بنظرت آینده را ...

اره قطعا اینکارو میکنن

شاید همین الانشم تو خیلی از کشورا امکان پذیر باشه

اره قطعا اینکارو میکنن شاید همین الانشم تو خیلی از کشورا امکان پذیر باشه

امیدارم فداتشممم

میگم اگ چیزی فهمیدی راجب این قضیه تو کشورای خارجه حتمابهم بگو

عملش الانم هس ولی خیلیی گرونه و فقط ۹ ماه طول میکشه سرپا شی بخاطر ۳ سانت ارزش نداره