2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینجور آدما🤢

108 بازدید | 6 پست

یه همکلاسی دارم کلا باهاش ارتباط ندارم یعنی حرف نمیزنم کلا باهاش بعد این هرچی که پروفایل میزارم یا مثلا بیو میزارم یا سلیقمو مسخره میکنه همش از خودش یچیزایی درمیاره میگه این اینطوریه فلانه و نمیدونم چی اصلا چیزایی که راجبم میگه رو من تو کل عمرم نشنیدم همش جلو بقیه مسخرم میکنه یا همش راجبم حرف میزنه باورتون میشه ولی من جوابشو نمیدم بعد تو کلاس همینجوری زل میزنه بهم با حقارت نگام میکنه

خدا شفاش بده واقعا این چشه بنظرتون؟😂😐

کجا باهاش در ارتباطی ؟ من هرکس اینجوری اطرافم بوده بعد از اینکه ارتباطمون قطع شده ( مثلا اگر همکلاسی چیزی بوده اون کلاس تموم شده) و دیگه مجبور نبودم حضوری ببینمش بلاکش کردم 😂 خیلی پیشنهاد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجا باهاش در ارتباطی ؟ من هرکس اینجوری اطرافم بوده بعد از اینکه ارتباطمون قطع شده ( مثلا اگر همکلاسی ...

نه ببین این دوساله همکلاسیمه باورت میشه اسمشم یادم نیست اصلا دارم میگم کلا باهاش حرف نزدم تاحالا😂