2777
2789

یه دانش آموز دارم تو کلاس برامون دعای فرج و یه آهنگ مذهبی خوند . صداش در حد بهشت بود . ضبط کردم هر روز بهش گوش میدم و اشک میریزم

حالا میخوام بهش جایزه بدم

دلی جایزه میدم

چی بدم که هم خیلی کیوت باشه هم متناسب با علایقش باشه . دختر عاقلی هست . فک کنم مذهبی هم هست

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

لوازم تحریر کیوت

دستبند

عطر

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دبیر مهربونی

آره 🫢🎀

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

لوازم تحریر کیوتدستبندعطر

اوووو عطر . عطر مثلا گرونه آخه. در حد ۳۰۰ تومنه من در حد ۱۰۰ میخوام ولی خوب بود.

لوازم تحریر چی به نظرت

عههه سلام

بنظرم یه چیزی که تموم نشه بخر

مثلا عطر بعد یه مدت تموم میشه یا لوازم تحریر

یه چیز دکوری یا دستبندی چیزی بهش جایزه بده که بتونه نگه داره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷