2777
2789
عنوان

استوری گذاشتتتتتتتت اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 64 پست
چقدر من زجر کشیدمچقدرررر عذابم دادنبخاطر فرصتایی که دادم محبتایی که کردم و بدی هایی که دیدم میسوزم

اخ عزیزمم میفهمم 💔 میدونی دقیقا مشکل ما از محبت بی حدی که بهشون میکنیمه اگه محبت قطره چکون خرج میکردیم الان عزیز بودیم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
معلومه ک میفهمهشاید الان نفهمه اما ی روزی میگه ک حیف اون دختر از دست دادم ک همیشه ب فکرم بودشاید میخ ...

از رو حرص دادن من رف رل زد

ولی من از این حرصم میگیره که چرا اینو انتخاب کردم:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اینجور روابط برام غیر قابل هضمه

تو کتم نمیره برام گنگه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

چیزی از شما کم نشد بهتر باید قسمت نبوده چون همچنین آدمی آسیب می زد بهت

اسیبایی زده هزار نفرم جمع شن خوب نمیکنن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
رفیقم خبر داد من ندیدم

برات مهم نباشه

خب همه از این دردا کشیدن یوقت و با غم و غصه چیزی درست نیشه فقط بیشتر به سمت افسردگی کشیده میشین

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

عوضش یاد گرفتی هیچکس مهم تر از خودت نیس پس به خاطر یه بی لیاقت خودتو سرزنش نکن

نمیدونم چطور کنار بیام

همش درگیرم چرا اینکارارو کردم چرا جلو خانوادم وایسادم و...

اخ عزیزمم میفهمم 💔 میدونی دقیقا مشکل ما از محبت بی حدی که بهشون میکنیمه اگه محبت قطره چکون خرج میکر ...

فکر کردیم ادمن خب

اسیبایی زده هزار نفرم جمع شن خوب نمیکنن

بفرما پس بهتر که نباشه اذیت تر تر بشی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

شاید به رفیقش گفته که اینو به گوش تو برسونه که مثلا استوری گذاشته که تورو بسوزونه که تو برگردی بهش پ ...

نههههه دیدم عکسو خب

من پیجشو فالو ندارم که اونا گفتن بهم

نشون دادن

اره دیگه اون دختره براش مهم نیس براشففط برا حرص دادن ت میخواد اون کارو میکنه

شایدم عاشقشه:)