2777
2789
عنوان

استوری گذاشتتتتتتتت اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست

خودمم از سیگار بدم میاد ولی این دوره آدما کسی رو نمیخوان بهشون بگه نکن کسی رو میخوان همپا و همراه باشه، توی هر چیزی چه سیگار مشروب چه سختی و چه خوشحالی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم از سیگار بدم میاد ولی این دوره آدما کسی رو نمیخوان بهشون بگه نکن کسی رو میخوان همپا و همراه با ...

ولی سلامتیش برام مهم بود

مهم بود سالم بمونه سرفه خفه ش نکنه

مهم بود صورتش چروک نشه رنگ پوستش گرفته نباشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خدانکنه عزیزمدیگه گذشته رفته..... خودتو ناراحت نکن🥲

دلم میخواد روزی عین سگ پشیمون شه همین برام کافیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ولی سلامتیش برام مهم بودمهم بود سالم بمونه سرفه خفه ش نکنهمهم بود صورتش چروک نشه رنگ پوستش گرفته نبا ...

اینا که مال زن و شوهر هاست

دوستی فرق میکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

....... های تازه وارد اجتماعی شده چه فازی برمیدارن

سیگار رو ترک کرد کردم واسش

آخه اون طرف تا ازدواج کنه صد تا عوض کرده از این دختر ها انداخته بیرون...

فاز برندارید

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اینا که مال زن و شوهر هاست دوستی فرق میکنه

مشکل همینه

رابطه خیلی جدی بود رفت امد داشتیم همه میدونستن

....... های تازه وارد اجتماعی شده چه فازی برمیدارنسیگار رو ترک کرد کردم واسشآخه اون طرف تا ازدواج کن ...

اینطور نبود

همه چی یهو خراب شد

فکک نکنم وقتی برات سخت میگره برا اون راحت پسره وقتی یکیو دوست داشته باشن سختگیر میشن ت حتی تونسته بو ...

🥲🥲اینطور باشه بازم راضی نیستم بازم همجنس من ضربه میخوره بازیچه میشه

مشکل همینه رابطه خیلی جدی بود رفت امد داشتیم همه میدونستن

پدر و مادر خودت خبر داشتن؟؟

این رابطه جدی اگه قصد ازدواج بوده که بعد از یکی دو ماه به اون صورت جدی شدن به نامزدی میکشید،

فقط برای تو جدی بود احتملا وگرنه طرف اینقدر سریع با یکی دیگه نمیرفت باهاش استوری نمیزاشت