2777
2789
عنوان

استوری گذاشتتتتتتتت اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 64 پست

خب شاید اون استوری گذاشته دلتو بیشتر بسوزونه خب استوریاشو نگاه نکنی بهتره

و اگه هم بخوای استوریاشو ببینی با یه اکانت دیگه ببین تا نفهمه هنوز یادشی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بهش فکر نکن

اخ میخوام

ولی ولیییی من چقدر زجر کشیدم همه چی پوچ شد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لیاقتت ندارهبد چیزو از دستت داده بعدا میفهمه

بنظرت میفهمه ؟

ممکنه که بفهمه؟

اون رفتارش کلا عوض شده چرا برا اون سختگیری نمیکنه همه سختگیریارو من تجربه کردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چرا برات مهمه؟

چقدر من زجر کشیدم

چقدرررر عذابم دادن

بخاطر فرصتایی که دادم محبتایی که کردم و

بدی هایی که دیدم میسوزم

گوی سیحدیرسین

اونا گیر ورمیر نیههه عکسین استوری الی

من حقیم یوخودی پروفایل گویام

ادم نفهم رو همین بهتر ک ول کنی بره

منم همین کارو کردم

ولی دلم بخاطر کارایی که کردم خونه

بنظرت میفهمه ؟ممکنه که بفهمه؟اون رفتارش کلا عوض شده چرا برا اون سختگیری نمیکنه همه سختگیریارو من تجر ...

معلومه ک میفهمه

شاید الان نفهمه اما ی روزی میگه ک حیف اون دختر از دست دادم ک همیشه ب فکرم بود

شاید میخواد حرصت بده یا اینکه اون دختره براش مهم نیس

چرا کات کردین

تفاهم نداشتیم بدور از رفتارهای انسانی بود

خب شاید اون استوری گذاشته دلتو بیشتر بسوزونه خب استوریاشو نگاه نکنی بهتره و اگه هم بخوای استوریاشو ب ...

رفیقم خبر داد من ندیدم

چیزی از شما کم نشد بهتر باید قسمت نبوده چون همچنین آدمی آسیب می زد بهت

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه روزی برا همه ی این ها میخندیالبت10 تا فحش آبدارم به خودت میدی که چرا آینده مو حروم این اراجیف کرد ...

دقیقا

دلخور نیستم چرا کات کردم

دلخورم چرا انتخابم بوده

چرا محبت کردم

چرا خودمو اذبت کردم

مگه عمرمو از سر راه اورده بودم