2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، ازدواج خیلی زیاد شده

امیدوارم همه جوونا بخت خوب نصیبشون بشه و خوشبخت باشن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

آره بابا معلوم نیست پسرا از کجا پول میارن بعد میگن گرونیه😒

البته دخترای آنچنانی هم نمی گیرن می بینی دختره سرتاپا هزار تومن نمیارزه شوهرش همه جوره از سرش زیادیه

آره بابا معلوم نیست پسرا از کجا پول میارن بعد میگن گرونیه😒البته دخترای آنچنانی هم نمی گیرن می بینی ...

اطراف من که دخترا سر بودن

البته اغلب پسرایی ازدواج میکنن که پدر پولدار دارن بهشون خونه ماشین داده

درسته آمار ازدواج بالا رفته اما معمولا اکثراً دوام زیادی نداره چند ماه بعد طلاق!!!

اونا مال ازدواجای سن کم هست اکثرا

مثلا زیر ۱۸ که خیلی زیاده

من این چند وقت هم بالای ۱۸ هم زیر ۱۸ زیاد داشتیم

بعد جن.گ همه ازدواجی شدن

عدو شده سبب خیر 😁

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اطراف من که دخترا سر بودنالبته اغلب پسرایی ازدواج میکنن که پدر پولدار دارن بهشون خونه ماشین داده

حالا منم چیزی کم ندارم هم از خوشگلی هم از تحصیلات هم هنر چند وقتیه کیس ازدواجی ندارم البته قبلنا داشتم چند مورد یهو میبینم یه دختر ساده منگول نه دیپلم داره نه هنر و مهارت نه خوشگله شوهر کرده اونم چ شوهری

بهتره پسرا تو انتخابشون دقت کنن انگار با چشم باز انتخاب نمیکنن همین باعث میشه آمار طلاق زیاد شه بعدها چشمشون باز میشه که وسط زندگی ان