کلاریس_استارلینگ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 55 عنوان شمام بعد از جدایی حس کردید طرف اصلا دوستتون نداشته از اول❓ 65 بازدید | 13 پست من دو ماهه کاتمحس میکنم از همون اول دوستم نداشتحتی وقتی محبت میکرد و حرفهای خوب میزداصلا عاشقم نبوداین فکر خیلی ناراحتم میکنه و باعث میشه دلم بگیره🥺 1404/09/13 | 21:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6678 چند وقت باهاش بودی (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6678 ک ون لقش. بره به درک. چرا فکر میکنی 😂😂😂😂😂😂😂 (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
کلاریس_استارلینگ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 55 ک ون لقش. بره به درک. چرا فکر میکنی ناراحتم که دوستم نداشتنمیتونم بگم به درک
rana_0 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 4837 توی یه رابطه اماین حسو داشتم و بعدا فهمیدم واقعا دوسم نداشتهولی رابطه دیگم نهالان یه سال و نیم از کات مونگذشتهامروز صبح ک بیدار شدم پیامش رو صفحه گوشیم بود 🫠هنوزم داره تلاش میکنه همه چیو درست کنه دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6678 اسی چند سالته اولین ارتباطات هست پسره چطور آدمی بود (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
کلاریس_استارلینگ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 55 چند وقت باهاش بودی از بهمن پارسالاما از خیلی قبل تر عاشقش بودمچقدر احساسات منو لگدمال کرد
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6678 ناراحتم که دوستم نداشتنمیتونم بگم به درک خیلی خیلی سخته (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9585 ناراحتم که دوستم نداشتنمیتونم بگم به درک باید بتونی بگیباید رو خودت کار کنی و بدونی اون لیاقتتو نداشتمیخوای افسرده شی سر یه آدم مزخرف
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6678 باید بتونی بگیباید رو خودت کار کنی و بدونی اون لیاقتتو نداشتمیخوای افسرده شی سر یه آدم مزخرف تجریش داشتی؟در واقعیت واقعا سخته مخصوصا وقتی طرف رو باور کرده باشی حرفاشو باور کرده باشی (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
کلاریس_استارلینگ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 55 اسی چند سالته اولین ارتباطات هست پسره چطور آدمی بود ۳۳سالها پیش با یه پسر بودم که از تومور فوت کردبعد از سالها تنهایی و غصه خواستم بفهمم عشق چیهغلط کردمبه من نیومده 😔
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9585 تجریش داشتی؟در واقعیت واقعا سخته مخصوصا وقتی طرف رو باور کرده باشی حرفاشو باور کرده باشی آره بابا. چندبارالان که ریدم ازدواج کردم 🤣🤣واسه همین تا جوونین شاد باشین و لذت ببریت. الکی انقدر غصه میخوردم. الان یادم میاد میگم خاک تو سرم. باید سریع مینداختمش دور نه اینکه غصه بخورم