2777
2789
عنوان

دیروز عمل بوتاکس معده کردم 🤕سلام بر لاغری 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 81 پست
مبارکه گلم ولی برگشت داره.منم دو سال قبل دوبار بوتاکس معده زدم. برگشتالان میخوام برم اسلیو. اشتباه ک ...

شما چند کیلویی عزیزم؟

دکتر قبول کردن اسلیو کنید؟

من رفتم پیش پزشک گفتن باید بالای ۲۰،۳۰ کیلو اضافه وزن داشته باشید

من ۸۰ بودم اسلیو نکردن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐😂 آندوسکوپی هست حتی رو در هم نوشته اتاق عمل وای خداچند سالته 😂

صرفا اتاق عمل انجام نمیشه.

من توی مطب خود دکتر انجام دادم بوتاکس رو . از طریق لوله اتدوسکوپی امپول به معده تزریق میشه

صرفا اتاق عمل انجام نمیشه.من توی مطب خود دکتر انجام دادم بوتاکس رو . از طریق لوله اتدوسکوپی امپول به ...

بله پس چی 😐😂منم مطب رفتم دیگه

یه اتاق هست که اسمش اتاق عمله

خدا شفا بده

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

از کی تاحالا دختر ۱۵ ساله رو عمل میکنن

اونم بوتاکس معده

پولش هم لابد با دستیار ناخنکاری دراوردی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اسلیو رومیترسم حقیقتش خیلی رفتم دنبالش ولی انجام ندادم میترسم بمیرم

من هرکیو دیدم اتجام داده راضی بودن.

الانم رفتم چکاپ کامل بشم. ربتم متخصص قلب گفت کار بسیار خوبی انجام میدی میری اسلیو حتی خودش گفت دوتا دختر عموم اسلیو کردن خیلی راضی ان

اینجا همش برگشت داره .یه متخصص تی وی یبار اورد گفت تنها عمل مناسب لاغری اسلیو هست و تامام

اسلیو هم عوارض زیاد داره

بنجارو عالیه اگه هزینش دارید و میتونید اصلش پیدا کنید

منو که دکتر اسلیو نکرد دیگه خانواده هم اجازه ندادن

باشگاه رو شروع کردم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

16 سالته و عمل کردن؟

کدوم دکتری بچه ۱۶ ساله رو عمل میکنه کمتر دروغ بگو

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

فزوعی منم امشب میخام لوبدم خودموخسته شدم دیگه از قایم بودن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مبارکه فزوعی جون

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خدا شفات بده 😐😐😂وای جلو کسی نگی بوتاکس معده تو اتاق عمل نمیبرن بهت میخندن😂

فعلا به تو داریم میخندیم خوشیم

من انجام دادم وپیش معروفترین دکتر تهران که همه میشناسنش

و کاملا از روند انجامش مطلع هستم

تو یه کم به خودت بیا

دیگه هم راجع بهش چیزی نگو

نمیدونم چرا ولی باید صدات کنم رزیتا😂