2777
2789
اره دفیقا من فقط نگران ابن موردم ک البنه انشالله بلا از شوهرم دور باشه وقسمت باباش بشه...بحاطرهمین ق ...

دوست داری عروستون هم بگه مرگ قسمت بابات؟

ی کم دلرحم باشید و پدر ی خانواده رو نفرین نکنید

از همسرت صلح عمری بگیر که فردا اگه اتفاقی افتاد دیگران ادعای ارث و میراث نکنن

عزیزم میشه در مورد صلح عمری توضیح بدی؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذفشون کن

حذفن اصن ارتباط نذاریم

یهویی زنگ رد اینو گفت🫥

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ابهت داشت خونه که باپواش خریدن بنامش بود

عزیزم چی داری میگی

همسرم۳دادع من۴

و قولنامه بنام منه و سند بنام همسرم

هرلحظه ک اراده کنم میتونم پس بگیرم چون قولنامه بنام منه

و خود شوهرمم میگفت بنام من باشه منتهل بخاطر وام و بخاطر اینکه خودم عشق کردم بنام همسرم باشه تصمبم گرفتم بنامش باشه

و بحث ابهت هم نیست اصلا ابهت کامل باشه واسه شما😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

دست پدرش درد نکنه که پسرش رو جوری تربیت کرده حداقل زنش ازش راضیه و شوهر خوبیه ،حالا شاید پسر بدی باش ...

حخخ فداتشم پدرش جتی ب پسرش شیرخشک هم ندادن با اب قند بزرگ شده!! خودش از بچگی گارکرده

صمنا قبل ازمن شوهرم۵سال خونه مجردی داشته با دوستش

و کامل از خونشون بیزار بوده

همسرم اگ عاقله چون داداشاش رو دیده چطور خاهر و پدرش باعث زتذگبشون میشدن و کلا قط ارتباط کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلک دلم برا شوهرت سوخت خیلی سخته پدر و فامیل خود آدم تو مخی باشنهوای شوهرتو داشته باش اون واقعا دار ...

اره دقیقا خیلی سخته بخصوص وقتی پدر من کامل برعکسشه و واسه زندگیمون بزرگتریت کوهه

داداشاش هم همشون قط ارتباطن

مادرشم فوت شده منتها اونم اگ بود ازاینا بود دیگ جاریا تعریفشو کردن واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم رو تایپ کردنت کار کن من نفهمیدم چی گفتی

فشاری شدم خیلییییی اعصابم خورده هرچند شوهرم کلیییی حرف بهش زد ولی اعصابم بهم ریختس اصن تایپم بدمیشه😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتارپدرشوهرت اشتباه بوده ولی امیدوارم هیچ وقت فرزندتون مثل پدرش باخانواده اش برخوردنکنه درآینده

نه رفتارنیمکنه چون از الان فقط ب فکر ایندشیم واسش خونه بخریم عروسی میگیریم و خیلیی کارایی ک وظیفه پدرمادری مونه لنجام میدیم براش

پدر داریم تا پدر

پدری که کلا ی خونه۱۰۰متری داشته باشه اونم بزنه ب نام دخترش! پدره؟؟؟ پدری ک از روز عزوسی تاالان ب پسرش ی شام نداده پدره!!! و خیلی چیزای دیگ

توضیح نمیدم چون یادم میاد و فشاری میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطوری شوهرت حرفتو گوش میده و قطع ارتباط میکنه به منم یاد بده من میگم کمتر برو بدتر میکنه

حتما خونوادش خوبن خب

ببین این ک با یکی بحث کنی ب معنی بد بودنش نیست من الان با مادر خودمم لحث میکنم

ولی بحث

نه دشمنی

کاش خونوادش خوب بودن باهاشون بحث میکردم ولی قهر نه

اونا باهم کامل دشمنن جاریای دیگم هیچکدوم باهاشون ارتباط نذارن ختی راضی نبستن ببیننشون جای دعوت باشن نمیرن!!!

ببین خیلی بدددن خیلیییی

همشم. مقصر از سمت ی خواهرشه ک خیلی عفریطس۵تان ولی یکیش مارررره مار

اصن نمیتونم توضیح بدم اخه غشاری میشم واسه نینیم بده😫

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما خونوادش خوبن خبببین این ک با یکی بحث کنی ب معنی بد بودنش نیست من الان با مادر خودمم لحث میکنمول ...

نه خونواده ش هرمنم خیلی دخالت میکنن و کرم دارن ولی شوهرم هرکاری کنن میگه خونوادم هستن

گناه من سادگی بود .
نه رفتارنیمکنه چون از الان فقط ب فکر ایندشیم واسش خونه بخریم عروسی میگیریم و خیلیی کارایی ک وظیفه پد ...

منظورم کارماست...اگرپدرشوهرت بدی کرده درحقتون شمامتقابلا مثل آن برخوردنکن ..

اره دقیقا خیلی سخته بخصوص وقتی پدر من کامل برعکسشه و واسه زندگیمون بزرگتریت کوههداداشاش هم همشون قط ...

من خودم شرایط شوهرتو دارم

خیلی گناه داره اگه یه وقتا سکوت میکنه میره تو خودش یا میره تو فکر بدون چون تنهاست و حس میکنه بال پرواز نداره

چون خانواده بال پرواز آدمن