2777
2789
حرص نخور

این ماه های بارداری ادمای بیخاصبتی ک کلا تورندگبمون نبستن فقط حرصم دادن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی به نامت نیست گفت به نامته؟

نه شوهرم گفت تا فشنگ حرص بخوره باباش

کلا فضولن

اخه حرف نرنی با طرف و بزنگه بگه خونه ب نام کبههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

کاش میزاشتی شوهرت خونه رو بزنه به اسم خودت

شوهرم ادم اطمینانی هستش تو دوستی امتحانشو پس داده از این لحاظ

بعد سند بنامشه

قولنامه بنام خودمه

خیلی راحت برگردونده مبشه البته ک خدارشکر ب اونجا نمبرسبم و اوکی ایم باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه شوهرم گفت تا فشنگ حرص بخوره باباشکلا فضولناخه حرف نرنی با طرف و بزنگه بگه خونه ب نام کبههه

طفلک دلم برا شوهرت سوخت

خیلی سخته پدر و فامیل خود آدم تو مخی باشن

هوای شوهرتو داشته باش اون واقعا داره خجالت میکشه

من میفهممش

ولی هرچقدم شوهرتون خوب بود اگ پولی بابت خرید خونه دادید توافق کنید ک ب اسم هر دوتون باشه... ب لحاظ ح ...

اره دفیقا من فقط نگران ابن موردم ک البنه انشالله بلا از شوهرم دور باشه وقسمت باباش بشه...بحاطرهمین قولنامه بنام خودمه فقط سنذ ب نامشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خودت پدر داری ؟چجوری راحت میتونی ب پدرهمسرت اینقدر توهین کنی ؟باشه حرفایی ک زده درست نبودهولی ...

عزبزم پدر با پدر فرق دارع

اللن پدرایی هستن ک سر بچه هاشونو بریدن

ابا مبشه با پدر خودمثن مفایسه کنبم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی شوهرت آدم حسابیه(ماشاالله)...بیخیال باش...بذار رفت و آمدشونو بکنن...مانع نشو....

کلا ارقبل ابنم رغت امد نداشتبم

انفد حرص مبخورم نمیتونم تایپ کنم درست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم ادم اطمینانی هستش تو دوستی امتحانشو پس داده از این لحاظبعد سند بنامشهقولنامه بنام خودمه خیلی ر ...

شوهرت آدم خوبیه ولی تو زندگی بنظرم چیزای اصلی باید به نام زن باشه

پدر شوهر خواهرم از وقتی زن گرفت هر خونه و ماشینی که خرید کلا میزد به نام زنش میگفت اگه یه وقت من چیزیم شد نه خانوادم ادعای ارث کنن نه یه وقت محتاج بچه هام بشه زنم

اره دفیقا من فقط نگران ابن موردم ک البنه انشالله بلا از شوهرم دور باشه وقسمت باباش بشه...بحاطرهمین ق ...

خانواده شوهرمنم ادمای درستی نبودن ، خیلی شوهرمو اذیت کردن قطع رابطع کرد خونه ک خریدیم ب نام من زد و ماشینشو ، ایشالا ک تنشون سالم باشه اما هیچکس از فرداش خبر نداره، شوهرم گفت نمیخوام حتی هزارتومن ازم ب اونا برسه، مهم سنده....