2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

496 بازدید | 45 پست

من ۳ بار گواهی گرفتم😐😐😐😐همشم زیر سر مادرم بود.خود پسر نمیخواد مادر ادم ول نمیکنه

بار اول که نامزد کردم قبل عقد بهش گفتم بیا با همبریم و گفت من خیلی بدم میاد و نمیام اگه اعتماد نداشتم اصلا نمیومدم جلو🤦♀️

مامانم گفت باید بری اون اولشه از این حرفا میزنه و زنگ زد مادرشوهرم و اونمگفت میخواستم بگم روم نشده😐😐😐انقدر بهم برخوردددد.مادرا دوتایی بردنم و گواهیگرفتن

بار دوم برای طلاق بود دادگاه فرستادم پزشکی قانونی و یه گواهی دقیق و مهر و موم شده داد بهم🤦♀️

اینبارم نامزد کردم گفتم مامان جان من گواهی که پزشکی قانونی داده هست دیگه نوع و همه چیش هم نوشته از اون مطمئن تر.گفت نه باید بری اون مال ۲ سال پیش بوده فرق داره الان😐😐😐 به نامزدم گفتم بیا بریم گفت من از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد و من نمیخوام ازت.مامانم زنگ زد مادرشوهرم اونم گفتپسرمگفته از این کارا کنی از دستت ناراحت میشم

دیگه مامانمگفت باید بری😐😐خواهرشوهرمو مجبور کردم و رفتیم گرفتیم

وقتی به نامزدم نشون دادم بهش برخورد😐گفت تو به من شک داری؟فکر میکنی از این مردای عوضیم که خودشون همه کار کردن بعد به انتخاب و زن خودشون هم شک دارن؟🫠🫠

ما که مادرامون ارزشمون رو به این چیزا دیدن اگه میخواید عوضش کنید بیاید مادران خوبی باشید و از اینکارا نکنید

هنوز هستن واقعا همچین آدمایی؟ چرا منقرض نمیشن؟:/

هستن دیگه

اخه وایعا دیگه گواهی پزشکی قانونی بود و لازم نیود برم

من با همسر عقدی خودم رابطه نداشتم اونوقت یعنی با کسی دیگه داشتم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مادرت بگه تو چرا گوش میکنی؟میخوای تو همه ی موارد زندگیت انقدر گوش بگیر مادرت باشی؟خودت رای و نظر مستقل نداری؟ارزشت کم میکنی اینجور حالا خانواده شوهرت فکر میکنن مگه دختره چیکارست که مادر خودش اصرار داره بره گواهی بگیره!!!

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

واقعا خیلی بد کرده مامانت 😐😐😐

دم شوهرتم گرم خوشا ب غریتش

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مادرت حق داره بنظرم

تو نگرانیاشو درک نمیکنی

منم قبل از ازدواج به اصرار مادرم با همسرم رفتم گواهی گرفتم

مامانم قبلش بهم گفت من به دخترم اعتماد دارم ولی در گذشته انگار دیده بوده یه دختری نوع بکارتش جوری بوده خون نمیومده ، داماد شب عروسی دختره رو پرت میکنه بیرون ، بعد ها میفهمن که نوع بکارتش فرق داشته و اینجوری بوده

مامانم میگفت کلا رفتن از داهاتشون آبروشونم رفت با اینکه دختره تقصیری نداشته

وای چقد حرصم گرفت از مامانت انگار داره به دختر خودش انگ میزنه!😑😑

اخه بگو منی که با همسر عقدیم رابطه نداشتم یعنی رفتم با کسی دیگه داشتم؟😂😂خب خنده دار و گریه داره

میگه بعدا میزنن زیرشقدیم دیدیم از این چیزا😐🫠

اخه بگو منی که با همسر عقدیم رابطه نداشتم یعنی رفتم با کسی دیگه داشتم؟😂😂خب خنده دار و گریه دارهمیگ ...

اصلا چرا گوش میدی پاتو بکن یه کفش بگو نمیرم واسه خودم ارزش قائلم😑😑والا شوهر راضیه مادر ناراضی

مادرت حق داره بنظرم تو نگرانیاشو درک نمیکنی منم قبل از ازدواج به اصرار مادرم با همسرم رفتم گواهی گرف ...

اره مامان منم بار اول گقت ما بینمون این نوع پردهبکارت هست و دیدم این مدلی و بری بهتره دیگه حرفی توش نیست

دقیقا منم همین مدلم

ولی اخه من اخرین بار پزشکی قانونی رفتم اون نوعش و... رو دقیق نوشته