2777
2789

شوهرم منو نمیخواد دوماهه میگه توافقی قبول کن وگرنه جلوت خیانت میکنم منم بازم سرتق بودم دوماه تحمل کردم اما باهام جوری رفتار کرد که هرچی غرور و عزت نفس بود رو نابود کرد مریض شدم از شدت فشار عصبی شهر غریب تنها بودم مامانم اومد دید دارم میمیرم شوهرم بهش گفت نمیخوامش بهمم گفت برو منم از شنبه اومدم و رضایت دادم برای طلاق حالا دیروز پیام داده فکر نکن من زندگی خراب کردم تو کارای خونه قشنگ انجام نمیدادی و فلان که مثلا من مقصرم حالا جاریم میگه برگرد من واقعا توان ندارم دیگه حقیر بشم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوننن لقش بابا .اون زن نگه دار نبوده .اونجوری گفته که بعداً بگن زنش بی عرضه بوده .خودش خیلی خوبه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا نمیخاد؟حرف حسابش چیه

میگفت کارای خونه رو با وسواس انجام نمیدی کل فامیل هم از زنانگی و خانه داری من مثال میزنن هرکسی تو آشنا میخواد آشپزی کنه یا کیک درسته کنه زنگم میزنه

عزیزم وقتی بیرونت کرد از،کلانتری کاغذ می گرفتی برای طلاقت لازم میشه باید امضا می کرد که اون طلاق می ...

اینو حتما برو انجام بده به کلانتری همه چیو بگو بگو جلو چشمام زنبارگی میکنه بعدم بهم گفت پاشم برم نمیخواد منو...بیخودی نگه عدم تمکین کردی درحالی که خودش عدم تمکین کرده! توافقیم بکن تو اونجاش مهریتم تا قرون آخر موظفه بده اصلا کوتاه نیا