2777
2789
عنوان

افتادن دندان شیری

59 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

دختر من دوتا دندان شماره ۱ پایین و یه دونه هم شماره ۲ پایین افتاده

مشکلم اینه که دندون ۱ که میخواسته در بیاد جا نداشته ۲ هم افتاده الان ۱ داره جای ۱ و ۲ در میاد و فضاب اونم گرفته خیلی ناراحتم

برا شنبه نوبت دکتر گرفتم ولی خیلی نگرانم

کسی تجربه ای داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی دندون اولی میخواسته دربیاد جا نداشته چرا جا نداشت کشیده بودی مگه ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اره درسته ولی خب ۲ کجا در بیاد 😭😭😭

خودش درست میشه نگران نباش گلم

برای بچه های ماهم همینطور بود و الان مشکلی نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

البته دیشبم یه دکتر نشون دادم گفت باید صبر کنیم بیرون بیاد ۳ماه دیگه عکس بگیرید چون در بیاد نزدیکتر میشه به کناریش و جا باز میشه ولی من عجولم باز با یه دکتر دیگه مشورت کردم شنبه میخوام برم پیشش

نه خودش افتاده کناری رو هم لق کرده افتاده

ببین اینکه میگی جا نداره رو نمیفهمم

من پسرم یه دندون پایینش افتاد جاش یه دندون بزرگ تر در اومد و چون بزرگ بود دندون دایمیه برای اینکه بتونه خودشو جا کنه زده بغلی رو لق کرده

دومی هم بخواد در بیاد قاعدتاً میزنه بغلی خودش رو لق میکنه جای خودشو باز میکنه دیگه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین اینکه میگی جا نداره رو نمیفهمممن پسرم یه دندون پایینش افتاد جاش یه دندون بزرگ تر در اومد و چون ...

اره منم همین مشکل دارم چون بزرگ بوده بغلی رو لق کرده

الان جای بغلی هم گرفته

من استرسم برا زمانی هست که بغلی بخواد در بیاد

میگم یعنی جا داره

ببین اینکه میگی جا نداره رو نمیفهمممن پسرم یه دندون پایینش افتاد جاش یه دندون بزرگ تر در اومد و چون ...

آره درست میگی لق میشن و جا باز میکنن

من گفتم شاید باید جای دومی الان خالی میبود🤦🏻

اره منم همین مشکل دارم چون بزرگ بوده بغلی رو لق کرده الان جای بغلی هم گرفته من استرسم برا زمانی هست ...

استرس بی معنی داری واقعا ، دومی میخواد در بیاد بغلی خودشو لق میکنه جای خودشو پیدا میکنه

کجا در بیاد معنی نداره اصلا

استرس بی معنی داری واقعا ، دومی میخواد در بیاد بغلی خودشو لق میکنه جای خودشو پیدا میکنه کجا در بیاد ...

چی بگم والله من کلا سر بزرگ کردن بچه خیلی استرسی هستم

برا ک چکترین چیز نگران میشم