حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 عنوان کنسلی بلیط خارجی کسی اطاعات داره 169 بازدید | 17 پست کسی از آلمان ویزا و بلیط بگیره و بخاد کنسل کنه همه پولشو پس میدن یا پولش کلا میسوزه کسی اطاعات داره بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ 1404/09/13 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 از چه ايرلايني بليط گرفتي؟ من نگرفتم شوهرم گرفته باهام بحثش شده اگر بخاد کنسل کنه پولشو پس میدن امکانش هس کنسل کنه چون خیلی هزینش بالاس بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 معمولا کل پول رو پس نمیدن فیصدی ک میدن رو نمیدونی؟ یکی میگفت همه رو پس میده بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 تا جایی که میدونم کل پولش میسوزه کسی اینجوری دیدین؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
gvghhhh عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 465 فیصدی ک میدن رو نمیدونی؟ یکی میگفت همه رو پس میده اطلاع دقیق ندارمچرا میخواید کنسل کنید
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 1724 من نگرفتم شوهرم گرفته باهام بحثش شده اگر بخاد کنسل کنه پولشو پس میدن امکانش هس کنسل کنه چون خیلی هزی ... ببين بستگي دارهمثلا لوفتانزا اگه مستقيم از خودشون خريده باشي بازم چند مدل داره ارزونترينش معمولا فقط يه بخش كوچيكي رو پس ميدن، مثلا ١٠٪گرونترينش كل پول رو پس ميدن
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 ببين بستگي دارهمثلا لوفتانزا اگه مستقيم از خودشون خريده باشي بازم چند مدل داره ارزونترينش معمولا فقط ... اها مرسی عزیزم نمیدونم از کجا بلیط گرفته بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 اطلاع دقیق ندارمچرا میخواید کنسل کنید شوهرم قرار بود بیاد فک کنم میخاد کنسل کنه بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
shgh12 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 8003 کسی اینجوری دیدین؟ یکی از اقواممون بلیط گرفته البته از کانادا،میگفت اگه بخوام خودم کنسل کنم،همه پولم میسوزه.
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 پروازتون كي هست؟ حالا براي كنسل كردن عجله نكن من نیستم همسرم یماه قبل از آلمان ویزا و بلیطشو گرفته از آلمان ب ایران اما چون بحثمون شده ب همه گفته نمیام میخاستم بدونم امکانش هست کنسل کنه پولشو بدن بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤