حمیدم355h مدیر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 عنوان کنسلی بلیط خارجی کسی اطاعات داره | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست کسی از آلمان ویزا و بلیط بگیره و بخاد کنسل کنه همه پولشو پس میدن یا پولش کلا میسوزه کسی اطاعات داره بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ 1404/09/13 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 یکی از اقواممون بلیط گرفته البته از کانادا،میگفت اگه بخوام خودم کنسل کنم،همه پولم میسوزه. نمیدونم شوهرم فعلا ب همه گفته نمیام گفتم شاید پولشو پس میدن بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 1724 من نیستم همسرم یماه قبل از آلمان ویزا و بلیطشو گرفته از آلمان ب ایران اما چون بحثمون شده ب همه گفته ... آها اونور گرفتهمعمولا توي همون سايتي كه گرفته شرايط كنسلي رو نوشته
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 آها اونور گرفتهمعمولا توي همون سايتي كه گرفته شرايط كنسلي رو نوشته اره ازونبر من از شوهر دوستم ک اونجا هست پرسیدم گفت یک چهارمش رو میدن بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤