2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ک اینو میگم من پریود شدم امشب رفتم سرویس بهداشتی نوار بهداشتی بزارم بابام اومد منو چنان پرت کرد بیرون ک نزدیک بود سرم بخوره به دیوار بهم میگه دوساعته داخل دستشویی چیکار میکنی😔😔

خستم کرده حتی اجازه دستشویی رفتن هم ندارم😭😭

من خیلی بابام آدم خوبیه ولی مثلا نوجوون که بودم درمون باز میشد منم قفل مینداختم پشتش ولی اون تهمت میزد که در رو بستی سوپ ر ببینی واسه همین شک نمیکنم که میگی بهت میگه تو دستشویی چیکار میکنی

اصلا کاشکی اجازه میداد برم سرکار حداقل نصف روز خونه نباشم ک چشمم بهش نخوره😭😭

میفهمم چی میگی

من مامانم اینجوریه

۶ ساعت سرکارم عصر. شبا نمیخوابم که صبح خواب باشم نبینمش

فقط شبا و اخر هفته ها و وقتایی که به خاطر الودگی تعطیلم پیششم

و تو همون زمان به صورت فشرده اذیتم میکنه

انگار همش منتظره من بیام ازارم بده

من خیلی بابام آدم خوبیه ولی مثلا نوجوون که بودم درمون باز میشد منم قفل مینداختم پشتش ولی اون تهمت می ...

اصلا روانی دارم میشم چند روز پیش بخاطرش کلی خودمو زدم کل صورتمو با ناخن زخم کردم😭

من حتی دلم ک بگیره دو دقیقه برم داخل حیاط بشینم زود به مامانم میگه برو ببین این گوه داره چیکار میکنه که داخل نمیاد😭😭😭

میفهمم چی میگیمن مامانم اینجوریه ۶ ساعت سرکارم عصر. شبا نمیخوابم که صبح خواب باشم نبینمشفقط شبا و اخ ...

فکرنکنم هیچکس به اندازه من از باباش متنفر باشه

مامانم بعضی موقع ها میگه نگو اگه مرد اذیت میشیاا میگم نه بخدا بمیرهم فقط اشک شوق میریزم

فکرنکنم هیچکس به اندازه من از باباش متنفر باشهمامانم بعضی موقع ها میگه نگو اگه مرد اذیت میشیاا میگم ...

منم اینجوری فکر میکردم

مامانم واسه اینکه خودشو قربانی و مظلوم معرفی کنه از بابام انقد پیشم بد گفته بود که باهاش لج شده بودم. اونم یه دنده تر از من بود

ازش متنفر بودم حتی ارزو میکردم بمیره😭وقتی که خبر فوتشو شنیدم دو تا حس مخالف و عجیب و سنگین داشتم

هم غصه زیاد و باور نکردنش

هم خوشحال شدم که دیگه درد و رنج زندگیم تموم شد

بعد فهمیدم اینا همش نقشه ها و دوروییای مامانم بوده

فهمیدم تهمت میزده ب بابام و اگه من با بابا لج نمیکردم اونهمه دعوا پیش نمیومد بینمون و ازش کتک نمیخوردم

چون قضاوتش کرده بودم الان به دردش دچار شدم

مامانم از من دیو ساخته پیش همه

بعد میاد کتکم میزنه تا حد مرگ

و بعد میره پشت سرم تهمت میزنه به فامیلا

همه باهام دشمنن

الان بابامو درک میکنم

دلم براش خیلی تنگ شده

دلم براش میسوزه

پشیمونم😭