2777
2789
منم اینجوری فکر میکردممامانم واسه اینکه خودشو قربانی و مظلوم معرفی کنه از بابام انقد پیشم بد گفته بو ...

بابای من داخل کل فامیلامون خودش رو آدم خوبه کرده جوری ک اگه حتی من بخام فرار کنم از خونه یا نفرینش کنم همه منو لعنت میکنن😭😭

نه دوستی دارم ک باهاش در ارتباط باشم نه کسیو دارم ک باهاش حرف بزنم آروم شم حتی مخالف ازدواج منو پسرداییمم هست ۷ ساله نمیزاره باهاش ازدواج کنم همش نفرینم میکنه نفریش شوم پشت سرم میندازه منم میترسم برم قانونی عقد کنم بخاطر سق سیاهش زندگیم نابود بشه😭😭چون تایفه ی بابام اینا خیلی زبون نحس هستن عمم نفرین داداشم کرد به دوماه نکشید داداشم فوت کرد الکی😭😭

بابای من داخل کل فامیلامون خودش رو آدم خوبه کرده جوری ک اگه حتی من بخام فرار کنم از خونه یا نفرینش ک ...

خدا بیامرزتش عزیزم

نفرین الکی نمیگیره

مامانم همیشه منو نفرین میکرد و میکنه

وقتی سال کنکور میدید دارم درس میخونم نفرینم میکرد میگف مدرکت به کارت نیاد

دیپلم گرفتم فرهنگیان قبول شدم با مدرک دیپلم حقوق میگرفتم

خدا جای حق نشسته

دقیقا مامانم منم مثل بابای توعه

همه فکر میکنن ادم مظلوم و ساده و بیچاره ایه که همه بهش طلم میکنن

بعد از کلی کتک و فشار عصبی ای که از خودش تحمل کردم خالم زنگ زد یه روز به فحشم کشید که میام تهران قبرتو میکنم

همیشه نفرینم میکنه گه بمیری

اون نفرین میکنه من آمین میگم که بمیرم راحت شم

ولی نمیمیرم

دقیقا حرفی که گفتی رو میفهمم

هیچ کسیو ندارم برای حرف زدن

همه باهام تو قیافن فک میکنن من دیوم

تو خونه هیشکی جواب منو نمیده هیشکی ب حرفام گوش نمیده

دوستی برام نمونده مامانم طی یه بازی روانی منو از همه جدا کرد

حتی دوست پسری هم ندارم

فقط همکارام هستن و شاگردام تو مدرسه

که اونم دو هفتهس مجازی ایم

دارم دیوونه میشم از تنهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان