2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9873 بازدید | 203 پست
@niniyar بی زحمت عکس این صفحه رو پاک کنید پیشاپیش ممنون

ریپلای رو عکس می زنین من نمی بینم باید بگید کدوم صفحه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریپلای رو عکس می زنین من نمی بینم باید بگید کدوم صفحه

صفحه ۱۳

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الهام من همیشه فکر میکردم خودم خیبی خوشگل هستم

عکست دیدم برگام ریخت

چقد حالت چشمات قشنگه. عکست بدون فیلتر؟خدای نکرده شوهرت نباشه خودت صد تا خواستگار پیدا میکنی 😃🤪

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
الهام من همیشه فکر میکردم خودم خیبی خوشگل هستم عکست دیدم برگام ریخت چقد حالت چشمات قشنگه. عکست بدون ...

قربونت عزیزم حتما خیلی خوشگلی😘❤️

اره بابا ریا نباشه تازه هم از خواب بیدار شده بودم ابروهاموکه دیدی بهم ریخته بود باورت میشه ۶ ماه ارایشگاه نرفتم فقط خودم برمیدارم هروقت رفتم برا ابروهام ارایشگاه گند زدن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام من همیشه فکر میکردم خودم خیبی خوشگل هستم عکست دیدم برگام ریخت چقد حالت چشمات قشنگه. عکست بدون ...

برا بوت ایده ای نداری انلابن شاپی یا جایی تهران نمیشناسی

قربونت عزیزم حتما خیلی خوشگلی😘❤️ اره بابا ریا نباشه تازه هم از خواب بیدار شده بودم ابروهاموکه دیدی ...

چشم خیلی چهره تاثیر داره ،همه جا رو میشه عمل کرد جز چشم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
برا بوت ایده ای نداری انلابن شاپی یا جایی تهران نمیشناسی

من بوت کتونی دوبار آنلاین خریدم وقتی رسید ب زیبایی عکسش نبود بخاطر همین همیشه حضوری میرم

من پنج تا بوت بلند دارم چون استایل با بوت خوشگل میشه خریده بودم سال گذشته يدونش زیپش بسته نمیشه

aldo.gallery

shikomod.co

dream_shoes.ir

فوتینیfootini.ir

· کادنزاcadenza.ir

· سلین شاپcelineshop.ir

· شانی لندshaniland.com

دوس داشتی اینا رو سرچ کن معتبر هستن ببین چیزی دارن

من بوت کتونی دوبار آنلاین خریدم وقتی رسید ب زیبایی عکسش نبود بخاطر همین همیشه حضوری میرممن پنج تا بو ...

اره خودمم نتی میترسم سفارش بدم برم حالا اینایی که گفتی رو یه سر بزنم مرسی عزیزم