2777
2789

مدرسم بهترین مدرسه ایه که تو این شهر برا انسانی وجود داره...قبولیشم سخته..

ولی امکانات اصلااا نداره،برخورد کادرشونم اصلا خوب نیست...دبیراشون ولی خوبن واقعا

یکمم به خونمون دوره یعنی۲۰دیقه راهه،با سرویس میرم و میام.

ولی من از کلاس دهم که اومدم اینجا هرروزش جنگ اعصاب دارم بخدا...یکمم شیطونم دست خودم نیست،ولی شر درست نکردم هیچوقت هیچوقت،هیچوقت باعث دردسر هیچکس نشدم

ولی خب باهام لج کردن رو تک تک رفتارام حساسن،،،

با اینکه میدونن زندگیم چقد سخته،میدونن حالم چقد بده،میدونن ۶بار خودکشی ناموفق داشتم...

ولی نه تنها رعایت حالمو نمیکنن بلکه منتظر بهونن تا همه اینارو بکوبن تو صورتم...

من اینجا حالم واقعا بده،اینجا هرروز باید یکی تحقیرم کنه دعوام کنه جلو همه بچها و پدر مادراشون سر کاری که نکردم سرم داد بزنه...

ولی بچهاش بد نیستن،خوبن

ازونطرفم مدیر زنگ مامانم زد سه شنبه،که بیا بچتو جمع کن از تو مدرسه ما ببرش فلان مدزسه که نزدیکتونه،دوستشم اونجاست ببرینش پیش دوستش (بچها اون مدرسه واقعا افتضاااحهههه)

ما نمیتونیم تحملش کنیم روانیو،دوسپسر داره(فقط برداشت خودشونه،بهم تهمت زدن،من کلا از اول اهل دوسپسر بازیو اینا نیستم)

,مامانم گفت اگه میخاین من باهاش حرف بزنم رفتارشو درست کنه اشتباهاتشو برطرف کنه(منم خیلی رفتارای اشتباه داشتم،کلاسارو میپیچوندم کلا یکمم شیطونم روانیم)

یه هفته رفتارشو زیر نظر داشته باشین اگه اوکی نشد میام پروندشو میگیرم میبرمش

حالا شنبه میخاد بیاد مدرسه بگه ثابت کنین بچه من دوسپسر داره،جلو همه بهش تهمت ناموسی زدین،باید ثابت کنین تهمتتونو،من میدونم بچم اهل پسر بازی نیست...

ولی خب احتمال میدم بخان همچیو به نفع خودشون بگردونن دروغ بگن طبق معمول،،کارای بدمو ده برابر کنن به مامانم بگن،،،

به نظرتون اینجا تحمل کنم؟یا برم؟الان یازدهم،،،،

مدرسه خوبیم دور و اطراف خونمون نیست برا رشته انسانی،،،بابامم این مدرسه رو خیلی دوسش داره...اون ناراحت میشه اگه برم از اینجا...

آخه بچها باهام مشکلی ندارن،باهمشون رفیقم

فقط کادر دفتر بدشون میاد ازم که البته منم باهاشون حال نمیکنم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

اگه می خوای تو مدرسه بمونی سعی کن یکم رفتارتو تغییر بدی

یادت باشه تو اون مدرسه فقط شما نیستی که بخوان همش مراقب رفتارت باشن تعداد دانش آموزا زیاده فکرشو بکن فقط ۲۰نفر دانش آموز بخوان حاشیه درست کنن اوضاع مدرسه چی میشه؟؟؟

غریبه ها در شب🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه غیر انتفاعی هست یا نمونه دولتی ؟

مطمئنی بری یک مدرسه دیگه ارامش داری ؟

رفتاراتو اصلاح کن اگر اذیت داری بهشون قول بده که دیگه تکرار نمیکنی تا نگهت دارند بری یک مدرسه دیگه سخته از اول با بچه ها و شیوه تدریس معلم کنار بیای

فقط رو درس تمرکز کن مدرسه های دیگه هم همین یه مشت کادر عقده ای همین که مادرت پشتت خیلی خوبه

اره مامانمم میگه همه مدرسه ها همینن

ولی من میدونم اینا واقعا از من خیلی بدشون میاد

کلا خیلی فرق میزارن خیلیی،،،یخ سری دردونه دارن که هیچکس جرئت نداره چپ نگاشون کنه

اره واقعا خداروشکر

اره مامانمم میگه همه مدرسه ها همیننولی من میدونم اینا واقعا از من خیلی بدشون میادکلا خیلی فرق میزارن ...

بله منم دیدم بچه های خودشون کادر مدرسه فامیل هرچی بپوشن هر کاری کنن نه دعوا میشن نه سوال درسی جواب می دن تو کلاسم حرف می زنن اما انگار نه انگار این تو مدارس مشکل از نظام اموزشی

اگه می خوای تو مدرسه بمونی سعی کن یکم رفتارتو تغییر بدی یادت باشه تو اون مدرسه فقط شما نیستی که بخوا ...

اونکه آره،من اشتباهامو قبول کردم،خودمم اصلاح میکنم قطعا

من نمیگم رعایت حالمو کنن،چون اونا تقصیری نداشتن تو حالم که بخان رعایت حالمو کنن...من فقط میگم چرا میکوبونن تو صورت آدم درداشو..

من بخدا کاری با هیچکدومشون نداشتم،،،نهایت شیطنتمم همین بود که نرم سرکلاسا کلاسارو بپیچونم برا خودم ول بچرخم...

مدرسه غیر انتفاعی هست یا نمونه دولتی ؟ مطمئنی بری یک مدرسه دیگه ارامش داری ؟رفتاراتو اصلاح کن اگر اذ ...

نمونه

هرجا برم حداقل دید بدی بهم ندارن،اینا خیلی دید بدی به من دارن

اونکه آره من اشتباهامو اصلاح میکنم قطعا

ولی اونام خیلی اذیتم میکنن،از اعتمادی که بهشون کردم دارن سواستفاده میکنن

اونام مشکلی ندارن که نگهم دارن،فقط عصبی شدن که میخاستن اخراجم کنن،خودشون بعدش گفتن اگه رفتارشو درست کنه ما مشکلی نداریم

آره خیلی سختم میشه

اونکه آره،من اشتباهامو قبول کردم،خودمم اصلاح میکنم قطعامن نمیگم رعایت حالمو کنن،چون اونا تقصیری نداش ...

درسته عزیزم

خب اونا هم مسئولن

مادرت که نیستن باهات با عواطف واحساسی کنار بیان

سعی کن یکم منظم تر باشی تموم میشه 🥰

غریبه ها در شب🌹
بله منم دیدم بچه های خودشون کادر مدرسه فامیل هرچی بپوشن هر کاری کنن نه دعوا میشن نه سوال درسی جواب م ...

دقیقا همینه

یه سریام هستن پول میدن دهن کادر و میبندن...

این وسط من که پول ندارم باید فقط نگاه کنم،فقط باید له شم

با اینکه زیاد بودخوندم به تظرم با کادر راه بیا یکم خودتو کنترل کن همینجا بمون ی سالت مونده بخون برو ...

مرسی عزیزم

اره خب من قبول دارم اشتباه از خودم بود خودمم اصلاح میکنم بخدا

ولی اونا میتونستن تعهد بگیرن جا اینکه حلو همه بچها و مامان باباهاشون بیان سرم داد بزن تهمت ناموسی بزنن،میتونستن فقط زنگ مامانم بزنن به اون بگن،لزومی نداشت همه بفهمن من زندگیم چه بدبختیایی داره...درد دلامو جلو همه کوبوند تو صورتم،منو بیکس گیر آوردن هرجور دلشون خاست باهام رفتار کردن...

درسته عزیزم خب اونا هم مسئولنمادرت که نیستن باهات با عواطف واحساسی کنار بیانسعی کن یکم منظم تر باشی ...

اره میدونم

ولی من میگم چرا جلو اون حمعیت سرم داد زدن اشکمو دروردن،جلو اون همه بچها و مامان باباهاشون تهمت ناموسی بهم میزنههه،جلو همه اونا درد و دلامو کوبوند تو صورتم

اره میدونمولی من میگم چرا جلو اون حمعیت سرم داد زدن اشکمو دروردن،جلو اون همه بچها و مامان باباهاشون ...

درسته رفتار اونا هم خیلی غلطه اما شما باهاشون سنگین باش یه احترام ساده ومحل نده

غریبه ها در شب🌹
درسته رفتار اونا هم خیلی غلطه اما شما باهاشون سنگین باش یه احترام ساده ومحل نده

من دیگه بمیرمم پامو نمیزارم تو اون دفتر واموندشون که بخان از زیر زبونم حرف بکشن...

هرجا ببینمشون قطعا راهمو کج میکنم😂💔