2777
2789

واقعا از کجا این حرف رو میگید؟ از تجربه ی مادربزرگاتون؟ خودتون چقدر درس خوندید؟ فریز کردن غذا فقط باعث میشه پروتئین ها و مواد معدنی و ویتامین ها سرجای خودشون فریز بشن

شاید مزه و بافت غذا تغییر کنه ولی ارزش غذاییش نه!!!

اگر معتقدین فریز کردن مواد مغذی رو از بین میبره خب گوشت و مرغ رو هم فریز نکنید دیگه همون لحظه یه گوسفند سر ببرین و از گوشتش استفاده کنیو چون میزارین فریزر سرطانزا میشه😏

یه خانومی که کارمنده و ۷ شب میرسه خونه نه حوصله غذا درست کردن داره نه وقتشو

انقدر سعی نکنید کار بقیه رو بی ارزش جلوه بدین!!

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فریز کردن مواد غذایی باعث کند شدن روند تخریب و فساد اونها میشه

اما مواد غذایی خام

مواد غذایی سرخ شده پخته یا نیمه پخته بهتره که فریز نشه و یا در صورت فریز شدن در اسرع وقت خورده بشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بستگی داره چه غذایی فریز بشه مواد غذای پخته شده درست نیست مدت زیادی فریز بشه هم من این رو از یک پزشک شنیدم و هم باعث تغییر مزه غذا میشه که خیلی آزار دهنده است اون خانم کارمند هم میتونه غذا رو یک روز زودتر بپزه و در یخچال بزاره و روز بعد فقط گرم کنه هرچند برنج مونده هم سالم نیست و این کار رو خیلی از خانم های کارمند اطرافیان دیدم که انجام میدن پختن غذا فقط یک روز زودتر همین

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خب بخور

فقط اینو بدون دو سه نفر از آشناهامون که مداوم غذای فریز و کهنه گرم میکردن میخوردم سرطان روده و معده گرفتن سر سه ماه هم تمومشون کرد اصلا درمونی نداشتن

نمیدونستیم برا چیه پسرش گفت تو مطب دکتر یه مقاله بود دیدم یکی تز دلایلش این بوده و گفت مادرم تنها کسی بود تو خونمون که غذای فریز میخورد چون اضافی بود حیفش میومد دورریز کنه

الانم ته قبر خوابیده

شمام خودت میخوای بخور لطفاً به بقیه توصیه نکن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
خب قطعا تا بازه زمانی ارزشش حفظ میشه بعدش از بین میره همونجور که داخل یخچال نوشته شده مثلا گوشت ۳ ما ...

مثلا یکی فقط جمعه ها خونه است غذا درست میکنه که برای هفته ی بعدش غذا داشته باشه

ولی بقیه اعمم از مادر شوهر و خواهر شوهر میریزن سرش که وااای داری به پسر و برادرمون غذای مونده میدی

البته من مجردم ولی خب...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

خب بخور فقط اینو بدون دو سه نفر از آشناهامون که مداوم غذای فریز و کهنه گرم میکردن میخوردم سرطان روده ...

شما به مرگ و میر ما کاری نداشته باش کسایی که میشناسم سیگار میکشن بدترین چیزاارو میخورن عمرشون طولانیه یکی هم میشناختم که دوست بابام بود انقدررر رو این موارد حساس بود و سر وقت ورزش میکرد اصلا غذای مونده نمیخورد خیلییی حساس بود رو غذا ولی ۴۰ سالگی مرد

یه نمونه هم بگم پدر بزرگ خودم

رو اینکه چی میخوره و کی میخوره خیلی خیلی حساس بود و علاوه بر این مدام جوشونده و فلتن و بیسار برای معدش میخورد

حدس بزن چی شد؟؟ از سرطان معده فوت شد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

بستگی داره چه غذایی فریز بشه مواد غذای پخته شده درست نیست مدت زیادی فریز بشه هم من این رو از یک پزشک ...

اخه چقدر یه زن توان داره که هم بره کار کنه هم غذا بزاره:)

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

مثلا یکی فقط جمعه ها خونه است غذا درست میکنه که برای هفته ی بعدش غذا داشته باشهولی بقیه اعمم از مادر ...

خب زندگی هرکسی به خودش ربط داره کسی هم باید شاکی باشه همسر اون خانم ن مادر و خواهرش

بعدم برای یک هفته اتفاق خاصی توی اون غذا نمیافته

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

اخه چقدر یه زن توان داره که هم بره کار کنه هم غذا بزاره:)

عزیزم زن نه وظیفشه کار خارج از خونه بکنه نه داخل خونه اگر احساس مسئولیت و مقید بودن میکنه به یک بخشی از زندگیش میتونه به یک بخشی از اون رسیدگی بکنه اصلا مجبور نیست خودش رو در حدی غرق بکنه که به بچه اش غذای فریز شده یک هفته پیش و بده

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج