2821
2789
عنوان

شوهرم منو کتک میزنه

285 بازدید | 12 پست

چند بار پیش منو کتک زده تو دعوا

اینبار جلو خواهر زاده هاش سر یه شوخی دستی که خودش مقصر بود منو چند تا چک زد ابروم رفت خجالت کشیدم. قصدم طلاق نیست دلم میخواد ادبش کنم

میترسم به خانوادم بگم روشون بهم باز بشه

حالم اصلا خوب نیست خیلی دلمو شکست

نمیدونم باید چیکار کنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توعم میزدیش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

به چی دلتون خوشه طلاق نمیگیرین؟

چرا فکر میکنی سر هر مسئله ایی که قابل حله باید طلاق گرفت؟ شما تو زندگی من نیستی که قضاوت میکنی ب چی دلم خوشه

شرایطا باهم فرق میکنه من خودمو میذارم جات چنین کاری طرف بام بکنه تا به خاک سیاه نشونمش ول نمیکنم بعد ...

همسرم ادم بدی نیست قطعا خوبی هاش بیشتره بچه کوچکم دارم دلم نمیخواد اشوب بشه

به چی دلتون خوشه طلاق نمیگیرین؟

وواقعا واقعا چرا تو این سایت تا چیزی میشه میگید طلاق؟!

واقعا زندگی رو خاله بازی میدونید؟ یا سالی یه بار شوهر عوض میکنید که اینقدر راحت از طلاق حرف میزنید؟

طلاق آخریننننن راهه اونم در صورتی که کلی تلاش کردی و دیدی جوابی نمیگیری ،کسی که ازدواج میکنه برای زندگی ای که ساخته باید بجنگه بعد که دید درست شدنی نیست به این گزینه فکر کنه!

لایک نکنیدددددددددد.

همسرم ادم بدی نیست قطعا خوبی هاش بیشتره بچه کوچکم دارم دلم نمیخواد اشوب بشه

منم گفتم که ادما و شرایطا باهم فرق دارن ولی من کسی دنیا خوبیم داشته باشه تو جمع بهم سیلی بزنه چشمام کور میشه هیچ.خوبی نمیتونم ببینم دیگه

منم گفتم که ادما و شرایطا باهم فرق دارن ولی من کسی دنیا خوبیم داشته باشه تو جمع بهم سیلی بزنه چشمام ...

من هنگ کردم نمیدونم باید چیکار کنم

2825
2823
2791
2779
2792