2777
2789
عنوان

دختراتون رو متوقع به بار بیارین🙂

274 بازدید | 33 پست

اشتباه پدر و مادر منو نکنید...از همون اول بچگی جوری بارم آوردن که دلم بسوزه براشون،هروقت که چیزی خریدم حتی کوچیک،مادرم بهم حس عذاب وجدان داد.همین باعث شد همیشه دلم برا مردا بسوزه،همیشه فکر کنم مردا بی پول و بدبختن و گناه دارن.برا همین تو ازدواجم دچار اشتباه شدم.فکر کردم همینکه شوهرم خوش اخلاق و پاک باشه کافیه،اومد خواستگاریم یک کلمه نپرسیدم که خونه یا ماشین داری یا نه؟چون خودمو لایق خونه و ماشین خوب نمیدیدم در حالی که اتفاقا از همسن و سالام لایق ترم بودم و هیچیم کم نداشتم.حالا هم چشمم کور شد تو یه خونه بدرد نخور زندگی میکنم اما همسنام و دوستام همشون بهترین خونه هارو دارن،بهترینارو میپوشن،یکی یه دونه آیفون دستشونه،همیشه مسافرتن اما من هیچکدومشو ندارم😔هیچکدوووم.دختراتونو پرتوقع بار بیارین،از خرج کردن نترسونیدشون.اتفاقا ازدواجم کنن اگه خرج کن باشن پیش شوهرشونم عزیزن،مثل من نمیشن که شوهر اصلا نازشون رو نکشه و ارزش زنشو ندونه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبول دارم حرفتونو هر چقدر بیشتر خرج کنی عزیزتری حالا درسته با توجه به بودجه شخص موردنظر اما اینکه همیشه درک کنیم باعث نمیشه عزیز بشیم🥲

لطفا یه سر به تایپک من هم بزنید🤍

نە اینوری نە اونوری

دقیقا باید همون ور باشی.هر کدوم از دوستامو که دیدم سلیطه تر و بی وجدان تر و اهل مادیات و تجملات بود خوشبخت شد و بهترین زندگی قسمتش شد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

عشقم اونارو ولشون کن، با شوهرت بشین صحبت کن چرا نازتو نمیخره این یه قلم پولی ک نیست حتما صحبت کن

دقیقا به خاطر پوله.همیشه خدا قسط و چک و بدهی داره،اصلا حال و حوصله منو نداره

داره شوهرت خرج نمیکنه؟

اصلا به شوهرم کار نداریم،انتخاب من اشتباه بود.من چرا نباید پول و مادیاتم ملاک ازدواج قرار نمیدادم؟مگه از کدوم دختری کمتر بودم؟

اگه داره نمیکنه تو از الآنم میتونی تغییر کنی

الان دیگه به درد نمیخوره.من باید تو انتخاب همسرم پولم در نظر میگرفتم