اشتباه پدر و مادر منو نکنید...از همون اول بچگی جوری بارم آوردن که دلم بسوزه براشون،هروقت که چیزی خریدم حتی کوچیک،مادرم بهم حس عذاب وجدان داد.همین باعث شد همیشه دلم برا مردا بسوزه،همیشه فکر کنم مردا بی پول و بدبختن و گناه دارن.برا همین تو ازدواجم دچار اشتباه شدم.فکر کردم همینکه شوهرم خوش اخلاق و پاک باشه کافیه،اومد خواستگاریم یک کلمه نپرسیدم که خونه یا ماشین داری یا نه؟چون خودمو لایق خونه و ماشین خوب نمیدیدم در حالی که اتفاقا از همسن و سالام لایق ترم بودم و هیچیم کم نداشتم.حالا هم چشمم کور شد تو یه خونه بدرد نخور زندگی میکنم اما همسنام و دوستام همشون بهترین خونه هارو دارن،بهترینارو میپوشن،یکی یه دونه آیفون دستشونه،همیشه مسافرتن اما من هیچکدومشو ندارم😔هیچکدوووم.دختراتونو پرتوقع بار بیارین،از خرج کردن نترسونیدشون.اتفاقا ازدواجم کنن اگه خرج کن باشن پیش شوهرشونم عزیزن،مثل من نمیشن که شوهر اصلا نازشون رو نکشه و ارزش زنشو ندونه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم تقریبا همین مشکلات تو رو داشتم و دارم و روز اول اصلا به مادیات و کلا هیچی دقت نکردم صرف اینکه پدرم حواسش هست به آیندم و چون پدرم تایید کرده بودن و سنم هم کم بود رو حرفشون حرف نزدم ولی خیلی وقتا از انتخابم پشیمون میشم وهمچنان ادامه میدم
حتی از چهره ی همسرم هم راضی نیستم ولی چه میشه کرد نیمه ی پر لیوانو ببینیم برا آرامش خودمون بهتره
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
واقعیت اینه هر دختری شبیه خونه پدری زندگی میکنهاگه دختری تو خانواده ضعیف باشه ولی همیشه باید در حد خ ...
آره،اگه یه روزی خدا بهم دختر بده هیچوقت نمیگم بابات نداره،هرچی بخواد براش میخرم،اونقد بهش محبت میکنیم و پول خرجش میکنیم تا جایی که توانایی داشته باشیم البته که به هرکسی بله نده و تو انتخابش دقت کنه
الان هم که تاپیکتونو دیدم به فکر آینده ی دخترم افتادم 14سالشه
بی دقتی ها و اشتباهایی که سر ازدواج خودم مرتکب شدم رو نباید بذارم برا دخترم تکرار بشه
نکنه دخترمنم کم توقع باشه
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم تقریبا همین مشکلات تو رو داشتم و دارم و روز اول اصلا به مادیات و کلا هیچی دقت نکردم صرف اینکه پد ...
وااای واااای دقیقا😔
شما چقد منی...البته چهرشو دوست دارما ولی اونجور که باید از عشق و محبت دریافت نمیکنم این باعث میشه حسم بهش در حد دوست داشتن ساده باشه.نمیتونم عاشقش بشم🙂