2777
2789
عنوان

دختراتون رو متوقع به بار بیارین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
موافقم باهاتمهم اینه اگاه شدی

آگاهی به چه قیمت؟دیگه الان؟بعد ازدواج با کسی که مدیریت شغل و مجارجشو بلد نیست؟کسی که ۲۰ساله داره کار میکنه و یه خونه نخریده؟میتونست و نخریدا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آگاهی به چه قیمت؟دیگه الان؟بعد ازدواج با کسی که مدیریت شغل و مجارجشو بلد نیست؟کسی که ۲۰ساله داره کار ...

اگه انقدر ناراضی هستی جدا شو

یا برو مشاور

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

منم تقریبا همین مشکلات تو رو داشتم و دارم و روز اول اصلا به مادیات و کلا هیچی دقت نکردم صرف اینکه پدرم حواسش هست به آیندم و چون پدرم تایید کرده بودن و سنم هم کم بود رو حرفشون حرف نزدم ولی خیلی وقتا از انتخابم پشیمون میشم وهمچنان ادامه میدم

حتی از چهره ی همسرم هم راضی نیستم ولی چه میشه کرد نیمه ی پر لیوانو ببینیم برا آرامش خودمون بهتره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
واقعیت اینه هر دختری شبیه خونه پدری زندگی میکنهاگه دختری تو خانواده ضعیف باشه ولی همیشه باید در حد خ ...

آره،اگه یه روزی خدا بهم دختر بده هیچوقت نمیگم بابات نداره،هرچی بخواد براش میخرم،اونقد بهش محبت میکنیم و پول خرجش میکنیم تا جایی که توانایی داشته باشیم البته که به هرکسی بله نده و تو انتخابش دقت کنه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اگه حرکت زیاد باشه شوهر تلاششو بیشتر میکنه درنتیجه پیشرفت بیشتر قانع بودن مساوی پیشرفت و سهله پسرفت ...

چی؟

الان هم که تاپیکتونو دیدم به فکر آینده ی دخترم افتادم 14سالشه

بی دقتی ها و اشتباهایی که سر ازدواج خودم مرتکب شدم رو نباید بذارم برا دخترم تکرار بشه

نکنه دخترمنم کم توقع باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اگه انقدر ناراضی هستی جدا شو یا برو مشاور

خیلی با خودم دو دو تا چهار تا کردم که جداشم،خانوادم هیچوقت پشتم نبودن.نامزد که بودیم چند بار خواستم جدا شم چون کلا دوسش نداشتم اما پدرم تهدیدم کرد

منم تقریبا همین مشکلات تو رو داشتم و دارم و روز اول اصلا به مادیات و کلا هیچی دقت نکردم صرف اینکه پد ...

وااای واااای دقیقا😔

شما چقد منی...البته چهرشو دوست دارما ولی اونجور که باید از عشق و محبت دریافت نمیکنم این باعث میشه حسم بهش در حد دوست داشتن ساده باشه.نمیتونم عاشقش بشم🙂

خیلی با خودم دو دو تا چهار تا کردم که جداشم،خانوادم هیچوقت پشتم نبودن.نامزد که بودیم چند بار خواستم ...

با پدرت منطفپقی حرف بزن بگو زندگیمو دوباره میسازم بهم فرصت بدین

ب ید دوتایی مشاور با پدرت صحبت کنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دقیقا به خاطر پوله.همیشه خدا قسط و چک و بدهی داره،اصلا حال و حوصله منو نداره

ایشون سرش شلوغه ولی خودت باید مطالبه کنی و باید بگی مطمین باش یه فکریش میکنه یهدجوری بین برنامه ها دل تو رو هم در نظر میگیره

الان هم که تاپیکتونو دیدم به فکر آینده ی دخترم افتادم 14سالشهبی دقتی ها و اشتباهایی که سر ازدواج خود ...

الانشم دیر نیست.پرتوقع بارش بیار.موقع ازدواجشم هم اخلاق و پاکی رو درنظر بگیر هم پول.چه اشکالی داره همه اینارو دوماد آیندت داشته باشه؟

با پدرت منطفپقی حرف بزن بگو زندگیمو دوباره میسازم بهم فرصت بدینب ید دوتایی مشاور با پدرت صحبت کنه

خیلی گفتم،بابام خیلی به آبرو اهمیت میده،طلاق رو زشت میدونه.فکر میکنه کسی که طلاق میگیره آبروش رفته

ایشون سرش شلوغه ولی خودت باید مطالبه کنی و باید بگی مطمین باش یه فکریش میکنه یهدجوری بین برنامه ها د ...

گفتم،خیلی باهاش حرف زدم میگه تو نمیدونی من تو فشار مالیم حوصله ندارم.دیگه منم حوصلم نمیگیره بگم،محبتی که بخوای گداییش کنی به درد نمیخوره خواهر من