2777
2789

میگم پول بزن میره مثلا 500هزار یه تومن میزنه

بعد میگم میخوام چیزی بخرم میگه هیچی تو نخر خرج خونه بامنه

بعد من میخوام لوازم ارایشی بخرم بوتاکس کنم و هر چیز دیگه ای رو صورتم این پول بهم نمیده

میگه همینجوری خوبی من پول اون چیزا رو ندارم

پول ترمیم ناخن ندارم

ماشینم خراب شده 8ماه میگع پول ندارم

اجازه رانندگی کردنمم گرفته

اجازه کار کردنم که اصلا ندارم

میگم کار میگه طلاق گرفتی برو سرکار

این مرد ایا ادمه چه موجودیه

چطوری باید رفتار کنم شما بگین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدت برای ادامه زندگی باهاش چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی ۸ماهه ماشین تو خرابه؟مگه چش شده؟هزینه تعمیرش چقدره؟

8ماهه خزابه

هیچ خری هم فک نکنم داشته باشه

چون جرثقیل باید بیاد ببردش نمیبردش

خودشم که ماشین داره

ماشین منم درست نمیکنه

و میگع درستش کنم میخوام بفروشمش

شوهر من همینم نمیده البته بیکاره شغل آزاد با برادرش شریکن که من ندیدم اصلا پولی بهم بده دلش خوشه فقط خرج خونه میده

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
8ماهه خزابه هیچ خری هم فک نکنم داشته باشه چون جرثقیل باید بیاد ببردش نمیبردش خودشم که ماشین داره ماش ...

ببخش خیلی عذر میخواهم منتهی عجب شوهر گوهی داری،حالا ماشینت چی هست؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟