2777
2789
عنوان

مچ‌گیری در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 40 پست
هم ما خیر  هم اونا نامزدم ظاهرا خطه فکریش عوض شده

خوب  پس  خیلی  بده   ,  گفتم  شاید  عادیه  براتون  ,حالا  شما  هم  شمشیر  و  از رو  نکش  حالا  یه  خبطی  کرده  با حرف  درستش  کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله صد در صد

یعنی زنگ زدی از خواب بیدارش کردی گفت قط کن؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
۲۴

پس اشتباهشون طبیعیه سن کمی دارن هنوز نمیدون زندگی متاهلی با مجردی فرق داره سعی کن با جنگ و دعوا حلش نکنی بهشون فرصت بده اما نه اینکه توی ظاهر سریع نشون بدی که بخشیدیشون جدی برخورد کن بدور از جنگ و خشونت 

کاملا حق داری شما اما این سن ازدواج کردن این مشکلات رو داره که باید صبور باشین تا حل بشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

شما خودت مهموني مختلط ميري بدون اينكه خبر بدي؟؟!!

اگر نه كه واقعاااا جدي برخورد ميكردم..و دوباره تصميم ميگرفتم راجب اين اقا..

چون ايشون هنوز دلش از دوران مجردي ظاهرا سير نشده..و به گفته خودتون جديداااا هم داره خط فكريش عوض ميشع.

ببخشيدااا يعني داره از خودش در مياد..خدا به خير كنه بعد ازدواج رو..يكم فك كن عزيزم

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
من حالا میگم رفته که رفته حداقل اطلاع میداد جواب میداد

جواب دادن   مردا  رو   بیخیال  شو   من  هر زمانی  به  شوهرم  زنگ  میزنم   یا  جواب  نمیده  یا  دستش  بنده  ,  

شما خودت مهموني مختلط ميري بدون اينكه خبر بدي؟؟!! اگر نه كه واقعاااا جدي برخورد ميكردم..و دوباره تص ...

عزیزم خانوادم مثه خانواده ی ایشونه ولی فرزندان پدره من همون تربیت بزرگتر شدن ولی همسرم و برادرش کاملا از دین به دورن من قبله ازدواج صحبت کردم از نوع اصولی گفت اگه دوستام جلوت مشرب بذار میخوری گفتم نه ولی باره دومم بذارن دیگه خونشون نمیرم تا این حد حتی صحبت کردیم

عزیزم خانوادم مثه خانواده ی ایشونه ولی فرزندان پدره من همون تربیت بزرگتر شدن ولی همسرم و برادرش کامل ...

پس عزيزم جدي برخورد كن..

در اينده به مشكل ميخوري..

شما اتمام حجت كردي ولي ايشون داره ميزنه زيرش..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟