دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 عنوان چطور خانواده رو راضی کنم ک برام کرم پودر بخرن 318 بازدید | 37 پست بی بی کرم میخوام بخرن برام. آخه کرن پودر عادی ک میزنم جوش هام بدتر میشه. جوش های جوانی یا همون اکنه دارم.هر کاری کردم نرفت اصلا جوش هام. شنیدم بی بی کرم جنبه درمانی داره و میشع ب عنوان کرن پودر استفاده کرد. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره. 1404/09/13 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1444 دلیلشون چیه که نمی خرن چند سالته عزیزم. ؟؟ شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 دلیلشون چیه که نمی خرن چند سالته عزیزم. ؟؟ ضروزی نیست.۲۰ دانشجو ام یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 فقط کانسیلر بزن به نظرم اخه جای جوش دارم ی عالمه.و اینکه کانسیلر رو مامانم نداره. فقط کرم پودر و پنکک و.... داره یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 عزیزم میشه درخاستمو قبول کنییی برای چیه؟ کنکور؟ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 راجب نامزدمههه شرمنده نمیتونم راهنمایی کنم چون سر رشته ندارم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
پاستیل_صورتییییی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 173 شرمنده نمیتونم راهنمایی کنم چون سر رشته ندارم ن میخام ایدیشو بفرستم بهم بگید بیوگرافیش برای خمه میاد یا نه
دوست_خیلی_قدیمی_شما عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 461 اخه جای جوش دارم ی عالمه.و اینکه کانسیلر رو مامانم نداره. فقط کرم پودر و پنکک و.... داره همون یه بار بزن برا عروسی کانسیلر چون قدرت پوشانندگیش بالاستروی جوشاتم یکم بزنی اونم میپوشونه
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 ن میخام ایدیشو بفرستم بهم بگید بیوگرافیش برای خمه میاد یا نه توی تلگرام؟ اگه اره باشه یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
پاستیل_صورتییییی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 173 توی تلگرام؟ اگه اره باشه اره فقط همینو چک کنید بهم بگید🥺❤️
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19928 همون یه بار بزن برا عروسی کانسیلر چون قدرت پوشانندگیش بالاستروی جوشاتم یکم بزنی اونم میپوشونه اهاا برای دانشگاه چیکار کنم؟ آخه هیچ وقت نمیره جوش ها و جای جوشام. تازه خط پیشانی هم دارم. خط دور چشم هم دارم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
پرستش،کیوانمهر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1439 من جای شما بودم هزینه میکردم برای بهتر شدن پوستمچون بعضی جوشان جاشون میمونه بعداً درمان نداردممکنه کرمپودر و اینا شاید تشدید کنه جوشاتوپوستت بهتر بشه اصلا نیازی به کرمپودر نداری ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂 تو هم ک ریدی... 🙃