2777
2789
عنوان

چطور خانواده رو راضی کنم ک برام کرم پودر بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست
من جای شما بودم هزینه میکردم برای بهتر شدن پوستمچون بعضی جوشان جاشون میمونه بعداً درمان نداردممکنه ک ...

خب چطور؟ هر کاری کردم نشد ک بره جوش هام و جای جوش هام. پوستم خیلی خرابه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای جوشات بهتر بشن ضد آفتاب رنگی بزن کرم پودر اصلا استفاده نکن

ضد آفتاب بی رنگ دارم فقط آخه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ضد آفتاب استفاده کن عزیزم جای کرم پودر ولی اگه میخوای جوشات رو هم بپوشونی ضد آفتاب رنگی بخر

اهاا ممنون. کرم دیگه ای نمیشناسی برای پوشوندن جای جوش و جوش؟ ب جز ضد افتاب رنگی

برای جای جوش ها و منافذ پوست گلاب و آب نارنج را قاطی کن بزن روزی دوبار یه بار صبح یه با شب قبل از خواب

صورتت نباید ذره ای آرایش داشته باشه

بعد از یه مدت عالی میشی

هربار هم کرم زدی صورتت را با گلاب خالی اسپری بزن

پوستت لطیف میشه

برای جای جوش ها و منافذ پوست گلاب و آب نارنج را قاطی کن بزن روزی دوبار یه بار صبح یه با شب قبل از خو ...

اهاا باشع خیلی ممنونم

اهاا برای دانشگاه چیکار کنم؟ آخه هیچ وقت نمیره جوش ها و جای جوشام. تازه خط پیشانی هم دارم. خط دور چ ...

هیچی اونا رو باید بری کلینیک های ترمیم پوست و... با کرم اینا معجزه نمیشه شاید فوقش تا مدتی که کرم میزنی اوکی باشه

داروخانه هم بری فکر فروش کرم هستن اونم گرونه کرم ها

ولی موردی همین یه جشن، بهترین گزینه با قیمت مناسب کانسیلره که اونم دقت کن خیلی تناژش با پوستت متفاوت نباشه یکم روشن تر اوکیه

هیچی اونا رو باید بری کلینیک های ترمیم پوست و... با کرم اینا معجزه نمیشه شاید فوقش تا مدتی که کرم می ...

اهاا ممنون. باشه.

شرایط رفتن ب کلینیک ندارم. کرم نمیشناسی بزای چیز هایی ک گفتم ؟

عزیزم یه دکتر برو

نمیتونی از دکتر داروخانه هم میتونی کمک بگیری

یه فوم شستشو یا ژل ضد جوش بهت معرفی میکنه

پیگیر باش حیفه پوستت یوقت جاش نمونه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم یه دکتر برو نمیتونی از دکتر داروخانه هم میتونی کمک بگیری یه فوم شستشو یا ژل ضد جوش بهت معرفی م ...

شرابطش نیست آخه.

شما نمیدونی اسم کرم بهم معرفی کنی؟

اهاا ممنون. باشه.شرایط رفتن ب کلینیک ندارم. کرم نمیشناسی بزای چیز هایی ک گفتم ؟

اگه پوستت خشکه آبرسان بزن زیر کرم

اگه چربه با شامپو آیسول صورتتو بشور بعد کرم بزن

بی بی کرم، چربه ولی خب یه دست میکنه اما اونقدری که فکر کنی خاصیت درمانی نداره . نکته ش یه دست و مات بودنه

برای مهمونی بذار بخرن چون کوچیکه و زود تموم میشه اما برا بعدا دانشگاهو اینا خودت میری خرید و کلا خودت آزمون خطا میکنی اولش اینطوریه بعد کلا کسی تو کارات دخالت نمیکنه

اگه پوستت خشکه آبرسان بزن زیر کرماگه چربه با شامپو آیسول صورتتو بشور بعد کرم بزنبی بی کرم، چربه ولی ...

پوستم معمولیه. خشک نیست. چرب هم نیست

اگه پوستت خشکه آبرسان بزن زیر کرماگه چربه با شامپو آیسول صورتتو بشور بعد کرم بزنبی بی کرم، چربه ولی ...

اهاا ممنون. بعد برای خطوط زیر چشم چی بزنم؟ و خطوط پیشانی؟ تازگی ها اینطوری شده