من خودمم از اینکه اسم لئا رو مسخره کرد باهاش برخورد کردم ولی شما در مقابل کار زشت استارتر دقیقا همون کار رو با یه اسم دیگه انجام دادی
به هر حال جالب نیست این حرکت
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
کلا توهین کردن به هیچ اسمی جالب نیستمن خودمم از اینکه اسم لئا رو مسخره کرد باهاش برخورد کردم ولی شما ...
با هر کس باید مثل خودش برخورد کرد تا متوجه زشتی کارش بشه... شما ناراحت نکن خودتو اونی که باید ناراحت باشه ایشونه که نظر میخواد بعد درجواب که لطف کردی براش تایپ کردی توهین میکنه... لطفاریپ نزن ممنون
با هر کس باید مثل خودش برخورد کرد تا متوجه زشتی کارش بشه... شما ناراحت نکن خودتو اونی که باید ناراحت ...
شما هم لطفا دیگه این حرکت رو تکرار نکن صرفا به خاطر اینکه کسی رو متوجه اشتباهش بکنی
چون واقعا آدم دلش می شکنه
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️