2777
2789
عنوان

اسم بچه دختر توراهی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 53 پست
ربطی نداره دختر

بخدا این بچه اگه به خودمبره با چوب میوفته دنبالم😭😂

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارینا، هانیتا چطوره؟

خوبه معنیش چیه

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
در جواب توهین خانم بود... شما رو ریپلای نکردم

کلا توهین کردن به هیچ اسمی جالب نیست

من خودمم از اینکه اسم لئا رو مسخره کرد باهاش برخورد کردم ولی شما در مقابل کار زشت استارتر دقیقا همون کار رو با یه اسم دیگه انجام دادی

به هر حال جالب نیست این حرکت

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

کلا توهین کردن به هیچ اسمی جالب نیستمن خودمم از اینکه اسم لئا رو مسخره کرد باهاش برخورد کردم ولی شما ...

با هر کس باید مثل خودش برخورد کرد تا متوجه زشتی کارش بشه... شما ناراحت نکن خودتو اونی که باید ناراحت باشه ایشونه که نظر میخواد بعد درجواب که لطف کردی براش تایپ کردی توهین میکنه... لطفاریپ نزن ممنون

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
با هر کس باید مثل خودش برخورد کرد تا متوجه زشتی کارش بشه... شما ناراحت نکن خودتو اونی که باید ناراحت ...

شما هم لطفا دیگه این حرکت رو تکرار نکن صرفا به خاطر اینکه کسی رو متوجه اشتباهش بکنی

چون واقعا آدم دلش می شکنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️