نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 عنوان اسم بچه دختر توراهی 306 بازدید | 53 پست سلام اسم دختر میخوام نظر من بین هلن و هلیا هستاگر جیز بهتری میدونین بگیناینم بگم از این اسمای ماهلین و شایلین و اینچرتوپرتا خوشمنمیاد خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1404/09/13 | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dezireee70 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4860 رز تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 لیا نه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 رز وای نه رز چیه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 اِلما معنیش چیه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2843 آندیا، آنیتا ،آدلیا I'm tired, not from life...just from feeling too much
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15038 نه هلن و هلیا مناسب نوزاد نیس کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
aaanillll عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 2105 هلن ها و هلیا هاالان بیست سالشونه ܟ߭ܥߊࡅ࡙ߊܝܝ݅ܝܭܝࡅߺ߳ࡉ🌱
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 لئا... لنا... نیلا... خدایی تو باشی اسم بچه خودتو میزاری لئا😐😂پس فردا بهم نمیگه مامان جون خاک تو سرت اینچیه گذاشتی خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 606 هلن و هلیا مناسب نوزاد نیس خب خودم میدونم واسه همنی دنبال اسمم ولی از اسمای عجیب خوشم نمیاد خب هرچی میبینم عجیب غریب خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!