2777
2789

ن اینکه وظیفه باشه ها ن بخاطر احترام ب داداشش و عروسشون. مثلا بره خونه عروس تو این دوره ها بهش سر بزنه یا زنگ بزنه و اینا

ما خودمون داداشم زنداداشمو میخاس نامزد بودن میرفتیم خونشون حالا ی شالی چیزیم میبردیم وقتی میخاسیم سر بزنیم بهش زنگ میزدیم و اینا

ولی الان خودم عقدم خواهر شوهرم بدی ازش ندیدم ولی اوایل بهش سر میزدم زنگ میزدم ولی دیدم اون ن زنگ میزنه ن سر میزنه ن هیچ کار دیگ حتی تولدم و اینام میومد هیچی نمیداد. منم ناراحت میشدم مریض بود بیمارستان بود چقد زنگ زدم و رفتم پیشش و یروزم همراهش بودم ولی اون حتی ی زنگم نمیزنه با این حال ک عقدم 🙁

سایت چش بود نمیتونستم کامنت بذارم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیا مثل من بی حوصله و بی احساسن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم دوس نداره باهات ارتباط داشته باشه شانس توان اینطوریع خودش ازدواح کرده؟

اره ازدواج کرده

والا من هرکیو تو فامیل میبینم تازه عروسشونو ول نمیکنن همه جا پیششن و پزشو میدن این دوتا فامیل بیاد خونشون منم اونجا باشم بمن محل نمیده

مریض بود آمپول زدن خوب شد 🤧

😁😁😁

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍