2777
2789
عنوان

ماماناییکه بچه چهارماهه دارن یا داشتن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 37 پست
برمن اینکارارو میکنه،دستشو میخوره ،باچشم دنبالمون میکنه،برم نزدیکش دستو پا میزنع برشدارم،وسیله خودم ...

دقیقا مث دختر منه ب نظرم کاملا طبیعیه رفتار بچه سخت نگیر گناه داره جوجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگهش داره من۱ماه بعد باید بزنم،پس بهداشت ازتون سوال نپرسید ک بادست پاهاشو باید بگیره؟

پس دختر شما هنوز سه ماهشه

دختر من رفته تو پنج

نه هیچی نپرسید فقط بهم یه پرسشنامه داد ک برا شش ماهگیشه باید اونموقع پر کنم ببرم

سلام پسر من ۳ ماهشه از اول توچشام خیلی نگاه میکرد الانم همینه ولی سوال دومتو متوجه نشدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام پسر من ۳ ماهشه از اول توچشام خیلی نگاه میکرد الانم همینه ولی سوال دومتو متوجه نشدم

ممنون عزیزم حالت ایستاده یا نشسته روبروتون بزارید چی؟سوال دو این بود که پاهشو میاره بالا وبا دستاش میگیره

ممنون عزیزم حالت ایستاده یا نشسته روبروتون بزارید چی؟سوال دو این بود که پاهشو میاره بالا وبا دستاش م ...

بازم اره نگاه میکنه.

بچم ۳ ماهشه هنو نمیتونه پاهاشو بیاره بالا تازگی فقط به شکم میزارمش گردنشو بالامیگیره و غلت زدن رو داره یادمیگیره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

انشاالله ،وقتی حالت نشسته روبرو میذارم بیشتر اطرافو نگاه میکنه نی نی شما اینجوریه،ببخش انقدر ازتون س ...

اخی عزیزم کنجکاوه خب😍

اره دختر منم اطرافو نگاه میکنه ولی اگ من یا کسای ک دوسش دارن باشن ب اونا نگاه میکنه

نه عزیزم راحت باش

عزیزم من بچه ام نگاه می کنه بیشتر وقت شیر خوردن . وقتای دیگه دوس داره محیط رو بیشتر نگاه کنه و تمرکز نداره مدام منو نگاه کنه .

هنوز پاشو نمی گیره

غلت نمی زنه

به پهلو هم نمی شه

فقط یه کم تلاش می کنه کمرشو از زمین جدا می کنه

بازم اره نگاه میکنه.بچم ۳ ماهشه هنو نمیتونه پاهاشو بیاره بالا تازگی فقط به شکم میزارمش گردنشو بالامی ...

سلام عزیزم خوبی از عصر اومدم نینی سایت دنبال کسای بودم ک بامن باردار بودن منو یادته؟

قدم نینی مبارکه😍

خوش میگذره بچه داری؟😅