2777
2789
عنوان

به پسرم یاد میدم مادربزرگش هر چیزی در مورد من میگه بیاد بهم خبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9835 بازدید | 62 پست
نه اعصابم خورد نمیشه.مادرشوهرم از من بدگویی میکنه و منو به بچه هام بد نشون میده. منم بهش میگم مادربز ...

تو هم دشمن بچه ات هستی ک میخوای ازش استفاده ابزاری کنی!

هرچی باشه اون بچه از خون همون مادربزرگه. دوستش داره حتی اگر تو خوش ات نیاد ازش

بچه‌میره تفریح. عذاب وجدان بهش میدی بابت خوشی اش

همیشه تو ذهنش میمونه.تا ابد از خوشی رنج می بره بدون اینکه دلیلش رو بدونه

از بچه هات مراقبت کنی؟ مثلا مادربزرگشون چه خطری براشون داره؟

مادربزرگشون یکسال تمام که پدرشون ماموریت بود یکبار نیومد دیدن نوه هاش.

یکبار نگفت نوه هام مردن یا زنده.

این آدم نیست.مار افعیه.

الانم بخاطر نوه یکی یک دونه اش که تنها نباشه بچه های منو تحویل میگیره.

خونشون یه برادرشوهر معتاد لگنی و هزار فرقه هست.

البته مقصر اصلی شوهر خودمه که بچه هامو می بره اونجا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اعصابم خورد نمیشه.مادرشوهرم از من بدگویی میکنه و منو به بچه هام بد نشون میده. منم بهش میگم مادربز ...

پس از لچه ات مراقبت نمیکنی فقط پی اینی ببینی راجب خودت چی میگه 

یه جنگ هم میندازی تو ذهن بچه که حرف کیو باور کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تو هم دشمن بچه ات هستی ک میخوای ازش استفاده ابزاری کنی!هرچی باشه اون بچه از خون همون مادربزرگه. دوست ...

خدا شاهده دوسش نداره.

زیر پستت پیاممو بخون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

علاوه بر اینکه بچت خاله زنک و فضول و خبر چین بار میاری کینه ای هم می‌کنی 

واقعا چقدر آسیب میزنی به بچه هات 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

پس از لچه ات مراقبت نمیکنی فقط پی اینی ببینی راجب خودت چی میگه یه جنگ هم میندازی تو ذهن بچه که حرف ک ...

چرا عزیزم.

از بچه ام مراقبت میکنم.

یه عموی مفنگی داره که مادربزرگش میخواد بچه هامو به اون عمو و پسر عمو نزدیک کنه. اینا برای بچه های من از سم کشنده خطرناک تر هستن. بچه هام باید اگاه بشن

سخن چین بدبخت هیزم کش است.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...

خطر؟؟؟

عملا مثل اينه كه بگي: اونقدر بچه ام رو كتك ميزنم كه بيفته بيمارستان تا ديگه كسي نتونه كتكش بزنه!

شما هموني هستي كه يه برادرشوهر معتاد داري؟

به جای اینکه اونارو تو چشم بچه بد کنی خودتو عزیزتر کن مامان بهتری باش

به جای این کارا با یه مشاور صحبت کن

کتاب تربیت فرزند بخون

پس فردا عروست حریم شخصی نداره از این پسرایی که داری تربیت میکنی

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

چرا عزیزم.از بچه ام مراقبت میکنم.یه عموی مفنگی داره که مادربزرگش میخواد بچه هامو به اون عمو و پسر عم ...

خیلی ذهنت مشغوله حرف وحدیث اطرافیانت هست...وسواس فکری گرفتی...به بچه یادنده به چرندیات بقیه گوش بده بزارهمچنان پاک ومعصوم باقی بمونه..دنیای بزرگسالی پرازکینه وغرور وبدبینی وغیبت ودروغه...

روی خودت کارکن ازاین فکری که شیطان دروجودت انداخته دوری کنه .