2777
2789
عنوان

به پسرم یاد میدم مادربزرگش هر چیزی در مورد من میگه بیاد بهم خبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9835 بازدید | 62 پست
تازه بچه هم نسبت به بقیه بدبین میکنه

اره باعث میشه هم بچه از چشم اونا بیفته ی وقت هم خوده بچه نگاهش ب اونا عوض شه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدونی که اعصابت خورد بشه؟

نه اعصابم خورد نمیشه.

مادرشوهرم از من بدگویی میکنه و منو به بچه هام بد نشون میده. منم بهش میگم مادربزرگت دشمنته حرفشو گوش نده. اون خیر و صلاحت رو نمیخواد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شماهم خیرخواه بچه ات نیستی ببخشید البته

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اتفاقا یه مورد داریم بچه هایش همین طور بار آورده 

خیلی دوست دارم ببینم آینده این بچه ها چی میشه

همیشه میگن بی خبری خوش خبری

دوست داری مدام تو ذهنت سناریو بسازی ؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...

ببین همه کاربرا بهت میگن نکن بعدم چه مراقبتی بیاد بهت خبر بده اون چی میگه میشه مراقبت از بچه 

بنظرم بچهباید هر چیزی دیدو شنید به مادرش بگه و هر اتفاقی مهمی رو به مادرش اطلاعبده. ربطی به خبر چینی نداره. یواش یواش فرق خبرچینی رو با این کار میفهمه واینکار ی جور برای امنیت خود بچه مهمه 

نه اعصابم خورد نمیشه.مادرشوهرم از من بدگویی میکنه و منو به بچه هام بد نشون میده. منم بهش میگم مادربز ...

به بچت مهارت های زندگی یاد بده که دبتونه حل مسئله داشته باشه آخه این چه روش حفاطت کردنه 

هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...

الان داری از بچه ات مراقبت میکنی؟ یا بچه رو خاله زنک و یخن چین بار میاری؟

فردا این پسر بزرگ میشه تو مدرسه تو محل کار تو زندگی مشترک چی میخواد بشه ؟

یه مردی که تو جمع زنونه میشینه و غیبت میکنه و خرف میبره میاره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حالت خوش نیس ؟ 

شخصیت بچه یه شخصیت خاله زنگ و خبر چین و دو به هم زن و فضول میشه که در بزرگسالی قابل تحمل واسه کسی نیس 

گناه داره اون طفل معصوم 

بعد تو میگی روش خودم 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

نه اعصابم خورد نمیشه.مادرشوهرم از من بدگویی میکنه و منو به بچه هام بد نشون میده. منم بهش میگم مادربز ...

همینو بهشون بگو 

لازم نیست بگی بشینن پای صحبتش حرفاشو حفظ کنن برای تو بیارن

بگو وقتی شروع کرد به گفتن بگن نمیخوایم بشنویم