من اونجا نمیرم بدون دعوت. شاید بگین حرف های من هم ببره خبر بده. ولی واقعاً برام مهم نیست. فقط دلم میخواد خرفای اون زنه رو بیاد بگه چون مطمئنم خیر خواه من و بچه هام نیست.
باید راه و چاه رو بهشون نشون بدم
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر ناراحت کنندست که از یه بچه معصوم یه خبرچین میسازید ، بجای اینکه دنبال این باشید مادرشوهرتون چی میگه کتاب بخونید که یه بچه عاقل و با شخصیت به جامعه تحویل بدید
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
بنظرم بچهباید هر چیزی دیدو شنید به مادرش بگه و هر اتفاقی مهمی رو به مادرش اطلاعبده. ربطی به خبر چینی نداره. یواش یواش فرق خبرچینی رو با این کار میفهمه واینکار ی جور برای امنیت خود بچه مهمه
هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...
الان داری از بچه ات مراقبت میکنی؟ یا بچه رو خاله زنک و یخن چین بار میاری؟
فردا این پسر بزرگ میشه تو مدرسه تو محل کار تو زندگی مشترک چی میخواد بشه ؟
یه مردی که تو جمع زنونه میشینه و غیبت میکنه و خرف میبره میاره
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀