2777
2789

این شرایط خواستگار دوستمه 

یه اقای خانواده دار و سنگین که پسر خوبیم هست تو تحقیقات همه تایید کردن مشاوره رفتن تایید کرده

خانواده هاشون بهم میخورن از لحاظ مالی و فرهنگی 

بعد هم پسر هم دختر قبافه هاشون خوبه از لحاظ قد و هیکل قیافه به هم میان 

اقا پسر خونه و ماشین داره شغلش ازاده درامد خوب داره خودش زحمت کشیده و کار کن هست 

به دوستم گفته که من احتیاجی به کار کردن تو ندارم و خودمم شغلم ازاده و اختیارم دست خودمه.دوست دارم تفریح کنیم مسافرت بریم در کل زندگی‌کنیم 

دوستم از خودش یه واحد خونه داره اجاره میده و ماهانه پول کرایه اونو داره تازه شاید بخواد با باباش سرمایه گذاری کنه و ملکی رو بسازه که ارزشش بالا میره و ماهانه هم مثل الان یه درامدی داشته باشه 

دوستم میگه دودلم که برم سرکار مسنقل شم یا نه با این اقا ازدواج کنم.من بهش میگم مستقل بودن این نیست که فقط بری سرکار همین‌که یه چیزی از خودت داری خوبه و رد نکن

به نظرتون کار درست چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شرایطش خوبه چرا باید رد کنه😐

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

به نظرم بره سرکار ولی یه کار خوب گیر بیاره و ازدواجم کنه یعنی به طرف بگه که من میخوام یه کار ریزی داشته باشم‌

در ضمن اصلا پسره رو دوست داره؟واقعا؟به خاطر موقعیت و اینا ازدواج نکنه .اگه دوسش داره به نظرم ازدواج کنه

به خاستگاره بگه کار کردن من فقط به خاطرپول نیس همونجور که تو اختیارت دست خودته منم دوست دارم یه سری اختیارات داشته باشم و علاقه دارم به شاغل بودن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فکر کردی کسی که مستقل و شاغله نباید ازدواج کنه ؟ این چه طرز فکریه آخه

نه 😂🤦‍♀️خب الان این شرایط براش پیش اومده که شاید بعدا چنین شرایطی نیاد خواستگاریش 

میگم مستقل شه و ازدواج کنه یا نه ازدواج کنه

وقتی شرایطش خوبه چرا باید رد کنه😐

اخه دیدی که میگن مردی که میگه کار نکن بده و... که تازه مد شده 

من بهش میگم خب اون دوست داره زندگی کنه تفریح کنه بره بیاد میخواد درگیر شغل زنش بشه ببینمه کی مرخصی داره نداره🤦‍♀️🤦‍♀️خب دوست داره وقتی خودش کار کرده پول داره راحت باشه و قصد بدی نداره نباید به این حرفا گوش کرد

به نظرم بره سرکار ولی یه کار خوب گیر بیاره و ازدواجم کنه یعنی به طرف بگه که من میخوام یه کار ریزی دا ...

دوست من ازدواجی نبود از این خوشش اومده که دودل شده

طرف درس هم خونده ارشدش رو هم گرفته 

به خاستگاره بگه کار کردن من فقط به خاطرپول نیس همونجور که تو اختیارت دست خودته منم دوست دارم یه سری ...

اخه من به دوستم‌میگم‌خب اون کار کرده زحمت کشیده خودش داره دوست داره کیف پولشو ببره و زندگی کنه 

نمیدونم شاید هم‌باید مستقل شه و کار کنه