2777
2789
عنوان

این خواستگار رو رد کنه و مستقل بشه بهتره یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست
دوست من ازدواجی نبود از این خوشش اومده که دودل شدهطرف درس هم خونده ارشدش رو هم گرفته

به نظر من اگه علاقش در حد جزئیه ولش کنه چون پوقعیت خودش الان عالیه

ولی اگه علاقش زیاده به طرف بگه نه من میخوام کارم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کنه پسره اخلاقش خوب باشه میتونه باهاش کنار بیاد که بعدا کار کنه.مورد خیلی خوبیه پسره فکر کرده حواستگار با این شرایط ریخته رو زمین؟ ادم خوب گیر نمیاد براچی باید لگد به شانسش بزنه.فکر نمیکنم اذیتش کنه برای کار.بعدم مگه کار کردن الان چجوریه صبح تا غروب بری حمالی برا این و اون نه خوابی نه تفریحی.از خداشم باشه .مگه اینکه کاری برای خودش داشته باشه .

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اخه دیدی که میگن مردی که میگه کار نکن بده و... که تازه مد شده من بهش میگم خب اون دوست داره زندگی کنه ...

خب نگا کن ببین فقط سرکاره؟ یا نه مثلا باشگاه و کلاسایی که دوست داره و اینا هم نمیزاره بره 

اگه اینجوریه پس بنظرم بازم فکر کنه دربارش ولی اگه قصدش اینیه که شما میگی مشکلی نداره که 

اما اگر دوستت بخواد یه شغل نیمه وقتی حالا داشته باشه که ایرادی نداره با پسره درموردش صحبت کنه 

بازم من در جایگاهی نیستم که بخوام تضمینش کنم مشاوره باید تایید کنه که پسره کنترل گر نیست یا به اصطلاح اسیری نیاورده

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
ازدواج کنه پسره اخلاقش خوب باشه میتونه باهاش کنار بیاد که بعدا کار کنه.مورد خیلی خوبیه پسره فکر کرده ...

نه بابا کاری نداره 

اتفاقا دختر تنبلیه😂😂😂من بهش میگم خدا خواسته برات به بختت لگد نزن برو باشگاه اینور اونور کیف کن😂😂😂

واقعا پسر خوبیه و شناسه میشناسنش 

بعد بابای دوستم وضعش خوب خود دوستم خونه داره خب بسه دیگه  

اخه من به دوستم‌میگم‌خب اون کار کرده زحمت کشیده خودش داره دوست داره کیف پولشو ببره و زندگی کنه نمیدو ...

خب دوستت هم دوست داره کار کنه 

زندگی مشترک اسمش روشه 

قرار نیست فقط دوست داشتن یک نفر ملاک باشه 

باید با هم توافق کنن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب نگا کن ببین فقط سرکاره؟ یا نه مثلا باشگاه و کلاسایی که دوست داره و اینا هم نمیزاره بره اگه اینجور ...

نه رفتن مشاوره تایید کرده 

دوستم اول میگفت شاید بد دله رفتن مشاور و گفت مشکلی نیست

تازه بهش گفته اصلا برو هنری که دوست داری یاد بگیر کلاس برو باشگاه برو من اصلا کار ندارم 

منم دوستی بیشتر نیستم ادم جرئت نمیکنه زیاد حرفی بزنه😂🤦‍♀️ولی خواستم نظر اکثریت رو بدونه

نه بابا کاری نداره اتفاقا دختر تنبلیه😂😂😂من بهش میگم خدا خواسته برات به بختت لگد نزن برو باشگاه ای ...

اره دیگه نباید پسره رو از دست بده. چند سال بعد میفهمه که تو توهم فکر میکرده.هرکی این موقعیت بیاد رو هوا میزنه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نه رفتن مشاوره تایید کرده دوستم اول میگفت شاید بد دله رفتن مشاور و گفت مشکلی نیستتازه بهش گفته اصلا ...

خب خوبه دیگه چی میخواد 

مبارکه 😂

اره دیگه نباید پسره رو از دست بده. چند سال بعد میفهمه که تو توهم فکر میکرده.هرکی این موقعیت بیاد رو ...

پروفایلت🥲

با پدرش سرمایه گذاری میکنهساعات کارش دست خودشهازدواج هم میکنههیچ منافاتی باهم ندارن

نه ببین کلا با پدرش سرمایه گذاری کنه لازم نیست کار کنه 

پول از اینه کار از یکی دیگه و درشدی از  سود میره تو حسابش 

من بهش میگم اشتباه نکن تو که یه پولی هم از خودت داری برای پس انداز