2777
2789

می‌خوام هرچی پول در بیارم خرج خودم کنم

یه واحد کوچیک و یه ماشین بخرم نیاز به کسی نباشه

مجرد بمونم 

ورزش کنم 

ساز بزنم

سوار کاری کنم

کتاب های متفاوت بخونم

کلیی‌ سفر برم

🤍

منم خیلییییی دلم میخاد همه اینکارایی که گفتیو بکنم 🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خوش بحالت منم اگر پول کافی داشتم همین مسیر زندگی رو پیش میگرفتم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بازم نیاز به شریک زندگی هست

من کارمیکنم یه خودمم میرسم یه آپارتمان کوچیک خریدم میخوام واسه ماشینم ثبت نام کنم خانوادم خوبن ولی بازم احتیاج دارم به شریک عاطفی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

از این نظر ک تو انتخاب آزادی و مستقلی خوش بحالت من اگر شرایطم جور شه خانوادم دخالت میکنن بهم اجازه تصمیم گیری مستقل نمی‌دن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من دلممم سفر میخواد🥺خودم وداداشم باشیممامانم همش میگه ازدواج خوبه عالیه 😓

منم همینطوررررر 🥲

خودت هر کاری دوست داری انجام بده این زندگیه توعه🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

از این نظر ک تو انتخاب آزادی و مستقلی خوش بحالت من اگر شرایطم جور شه خانوادم دخالت میکنن بهم اجازه ت ...

من اجازه بهم دادن خداروشکر

ولی مامانم زیاد تعریف میده ازدواج عالیه😓

🤍