2777
2789
عنوان

بابام میگه زن باید پول بده به مرد😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 56 پست
ب نظر من بله اشتباهه ...میتونه بعد یکی دوسال ذهنیت همسرشو تغییر بده و هم همسر و خانواده داشته باشه و ...

بعد اون مرد اصلا خسیس نیست خیلی خرج کنه خانواده دار و کلا ادم خوبیه 

زنم از خودش خونه داره 

حس میکنم رد کردن این کیس اشتباه

عزیزم امثال تو زنو کردید تو خونه خدمتکار کردید😐😂وگرنه ما مشکلی نداریم با کار بیروناستقلال مالی بشد ...

خوبه خودم گفتم شاغلم! 

چی میزنی؟! 

شماها میگید کار کنیم مستقل باشیم، اما پولمون برای خودمون 

خب مرد هم گاگول نیست ، میشه گرگ 

میاد بحث دنگی دنگی زندگی رو وسط می‌کشه! 

اتفاقا من و همسرم همه چی رو اشتراکی کردیم 

جفتمون کار بیرون رو داریم

ایشون هم تو کارای منزل به شدت کمک حالم هست 

من یادم نمیاد حتی کی جارو برقی زدم

در عوض تو مسائل مالی هم شریکیم باهم

مضاف بر اینکه من حتما حتما سالانه یکی دوتا خرید کلان برای خودم دارم ، مثلا طلا یا وسیله‌ی دلخواهم....

حالا من کنیزم یا.....؟🤣

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر من نه. چون تو شرع هم اصلا نيازي به كار كردن زن نيست كه بخواد خودشو اذيت كنه. از طرفي فقط وساي ...

خب همون طرف خیلی ادم خوبیه مشاور هم تایید کرده خانواده داره خسیس نیست و سرش به کار و بار زندگیشه و خب دستشم به دهنش‌ میرسه اصلا نیاز به پول زن نداره میگه من دوست دارم زندگی کنم تفریح کنم خودمم شغلم ازاده هر وقت بخوام مسافرت اینور اونور

من خودمم حس میکنم رد کردن این کیس برای مستقل شدن و درامد داشتن اشتباهه

بعد اون مرد اصلا خسیس نیست خیلی خرج کنه خانواده دار و کلا ادم خوبیه زنم از خودش خونه داره حس میکنم ...

پس اگه خانم خونه داره میتونه بده اجاره و پول داشته باشه و کنارش کلاس و باشگاه و مکان های مفید و شادبره ....ازدواج خوبی ب نظرمیاد انشاالله خوشبخت بشن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوبه خودم گفتم شاغلم! چی میزنی؟! شماها میگید کار کنیم مستقل باشیم، اما پولمون برای خودمون خب مرد هم ...

خب مگه خرج زندگی با مرد نیست طبق قوانین اسلام مگه ارث مرد دوبرابر نیسن بخاطر همین مسئله بنظرت زیادی نیست زن خرج خونه هم بده تو بگو حتی نصف؟

زایمانم وبارداری هم گردن زنه زیادی نیست ؟

با خنده بگو اگه مامان پول داشت باهات ازدواج نمی کرد.باید تو تنهایی پیر می شدی اونوقت منم نداشتی اگه مامان نبود

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پس قبول کنیم مردای ایرانی بی جنبه هستن فرهنگ غرب مشکلی نداره

نه من اینو قبول ندارم 

ما فرهنگ خودمون رو داریم 

نمیشه از یه فرهنگ یه چیزی رو برداریم یه چیزی رو نه 

خانم ایرانی از فرهنگ غرب اون قسمت کارکردن و استقلال رو میخواد

اما به وقت شراکتی زندگی کردن میشه ایرانی ایرانی 

کلا همه چی باید به نفعش بشه 

درسته رو قانون و کاغذ حق ها برای مردهاست 

اما خیلی هارو میبینیم که خیلی از حقوق رو از مرد همون اول میگیرن 

من یه استاد داشتم دانشگاه ، اول زندگی از همسرش کمال و تمام مهریه رو گرفته بود! خوش و خرم داشتن زندگی هم میکردن 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خوبه خودم گفتم شاغلم! چی میزنی؟! شماها میگید کار کنیم مستقل باشیم، اما پولمون برای خودمون خب مرد هم ...

عزیزم تو به مردا باج میدی چون میترسی کسی نگیرت

دخترای امروزی به مرد باج نمیدن چون نیازی بش ندارن