ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به نظرت اگه یه ادم با وضع مالی خوب که خودش زحمتکش و کار کرده خونه و ماشین هم داره بیاد خواستگاری بعد ...
ب نظر من بله اشتباهه ...میتونه بعد یکی دوسال ذهنیت همسرشو تغییر بده و هم همسر و خانواده داشته باشه و هم کار ....البته اگه واقعا مشاوره تایید کنه که قابل تغییره .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میشه بگین قبل اینکه خانمها شاغل بشن، میشه چه دوره زمانیای؟ و وضعیتشون اون موقع چطور بوده؟مثلا اگر ...
خب دیگه آفرین همینه مهم اینه که مردهای ما ادم نیستن و نمیفهمن وگرنه کار کردن خیلی هم خوبه .....اگه یه مرد با درک و شعور باشه که دقیقا بچه داری و خونه داری نصف بشه ادم خیلی اشتباه میکنه اگه شاغل نشه ،هر مردی ظرفیت نداره که زنها براشون جانفشانی کنن ...هرکس به اندازه لیاقتش ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اونایی که میگن مرد وضعش خوب باشه زن سرکار نره گویا از قانون جدید مهریه باخبر نیستین فردا که زن طلاق گرفت با این فرهنگ زن ستیز که با زن مطلقه مثل کسی که ایدز داره رفتار میکنن آخر عاقبت اون زن چی میشه بدون پشتوانه؟