2777
2789
عنوان

بابام میگه زن باید پول بده به مرد😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 56 پست
اینم دختر اون پدره

اصلا نمی‌فهمم واقعا بچه ها دیگه اصلا خیلی بی ادب شدن نسبت به همه چیز آخه یعنی چی این حرفا حالا بنده خدا هرچی هم بگه توهین هیچ وقت کار درستی نیست😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرت اگه یه ادم با وضع مالی خوب که خودش زحمتکش و کار کرده خونه و ماشین هم داره بیاد خواستگاری بعد ...

ب نظر من بله اشتباهه ...میتونه بعد یکی دوسال ذهنیت همسرشو تغییر بده و هم همسر و خانواده داشته باشه و هم کار ....البته اگه واقعا مشاوره تایید کنه که قابل تغییره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به نظرت اگه یه ادم با وضع مالی خوب که خودش زحمتکش و کار کرده خونه و ماشین هم داره بیاد خواستگاری بعد ...

از نظر من نه. 

چون تو شرع هم اصلا نيازي به كار كردن زن نيست كه بخواد خودشو اذيت كنه. 

از طرفي فقط وسايل مادي كه مرد داره فراهم ميكنه فقط ملاك نيست. كنارش اخلاق و چيزاي ديگه اي هم بايد باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من میگم زن پولش مال خودشهکمی تفکر کن

نیست اینطوری 

زنی که کار میکنه یا باید خرج خودشه بده یا حتی نیمی از خرج زندگیو گردن بگیره 

شما هم اگه کمی تفکر کنی متوجه میشی 

حالا بعدا ازدواج کنی میفهمی چه خبره

این حرفا حرف پسرای مجردیه که تمکن مالی برای تشکیل یه زندگی رو ندارن

وگرنه یه خانم مستقل این آدمارو درحدی نمیدونه که حتی باهاشون همکلام بشه

چه برسه به ازدواج و خرج کردن براشون

میشه بگین قبل اینکه خانم‌ها شاغل بشن، میشه چه دوره زمانی‌ای؟ و وضعیتشون اون موقع چطور بوده؟مثلا اگر ...

خب دیگه آفرین همینه مهم اینه که مردهای ما ادم نیستن و نمیفهمن وگرنه کار کردن خیلی هم خوبه .....اگه یه مرد با درک و شعور باشه که دقیقا بچه داری و خونه داری نصف بشه ادم خیلی اشتباه میکنه اگه شاغل نشه ،هر مردی ظرفیت نداره که زنها براشون جانفشانی کنن ...هرکس به اندازه لیاقتش ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اونایی که میگن مرد وضعش خوب باشه زن سرکار نره گویا از قانون جدید مهریه باخبر نیستین فردا که زن طلاق گرفت با این فرهنگ زن ستیز که با زن مطلقه مثل کسی که ایدز داره رفتار میکنن آخر عاقبت اون زن چی میشه بدون پشتوانه؟