2777
2789

شماها چجوری با خواهرشوهر رفتار میکنید 

این آدمیه که فقط سالی ی بار مارو میشناسه عید ب عید و هیچوقت خودشو ب من نزدیک نمیکنه و هروقت منو خونه مادرش ببینه دیده وگرنه اونجوری نیس ک بگه بذار ی اس ب زن داداشم بدم حالشو بپرسم یا هرچیز دیگه اصلا ازش خوشم نمیاد هیچ محبت و معرفتی نمیبینم ازش اصلا نه دوسمون داره نه دلش برامون تنگ میشه نه هیچی خیلیم پشت مادرشه انگار این اونو زاییده و مثل مادری ک پشت بچش درمیاد رفتار میکنه ی دوره تلاش کردم باهاش اوکی تر بشم ولی دیدم اونجوری نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن خب . شاید خیلی درونگراست یا هر چیزی . مثل خودش باش چرا بدت بیاد . اینطوری خودت اذیت میشی

نه با من اینطوره شنیدی ب عروسا میگن رسمی باش و صمیمی نشو نزدیک نشو ب خانواده شوهر اینم با من اینجوره 

نه با من اینطوره شنیدی ب عروسا میگن رسمی باش و صمیمی نشو نزدیک نشو ب خانواده شوهر اینم با من اینجوره

نشه کی ضرر میکنه . عروس با خانواده ی همسر تعامل نکنه خوشحالتره . این خانواده ی شوهر هستن که به خاطر پسر و نوه شون نیاز به ارتباط دارند 

نشه کی ضرر میکنه . عروس با خانواده ی همسر تعامل نکنه خوشحالتره . این خانواده ی شوهر هستن که به خاطر ...

قربونت برم باورت نمیشه اینا چجور ادمایین مادرشوهر من اگ مارو نبینه عین خیالش نیس همشون اینطورن 

قربونت برم باورت نمیشه اینا چجور ادمایین مادرشوهر من اگ مارو نبینه عین خیالش نیس همشون اینطورن

خب خوش به حال شما. همونطور که جایی تو زندگی واقعیت ندارن از ذهنتم پاکشون کن راحت رو اهداف و زندگی خودت تمرکز کن