2777
2789
عنوان

شما مراسم همسایه می رید

220 بازدید | 17 پست

صاحب خونه اعلامیه زده برای مراسم سالگرد 

شوهرم میگه برو ولی من حتی قیافه زن صاحب خونه یادم نیست

من درونگرام شوهرم گیر داده نه تو از جمع گریزانم برم یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای مراسم سالگرد واقعا واجب نیست شما برین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه نمیریم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
برو چ اشکالی داره مهم نیست ک نمیشناسی هم ثواب کردی هم با همسایه ات آشنا شدی چ میدونی از حکمت الهی شا ...

خیلی مغرورن بابا پول پرستن

ما ماشینمون تعمیر نمایندگی بود وفتی اینجا اومدیم اولا 

ماشین اس دی برادرشوهر دست شوهرم بود این صاحب خونه فکر کرده بود نداریم نمی تونیم پول اجاره بدیم داد و هوار که باید جلو جلو چک بدی

وقتی ماشین خودمون اومد پاچه خواری هاش شروع شد

اگه یه وقت زن صاحب خونه رو نشناسم بد میشه؟

نه اتفاقا نشون میده که چقدر محترم هستید که برای ایشون ارزش قائل هستید 

خودتون رو به عنوان همسایه معرفی می کنید و تسلیت می گید یه فاتحه یا قرآن می خونید و بر می گردید