2777
2789
عنوان

اسم ربابه محبوبه حکیمه حلیمه مرضیه راضیه سمانه سمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست

دیگه این اسما که قدیمی شده کسی نمیذاره..برای اون زمان هم به قول خودت وایب بدی نداشت....مثل این می مونه ۲۰ سال دیگه بگه خانواده ها چه فکری کردن اسم بچشونو کذاشتن ستایش وماهلین ودلوین وحلما و

.

پارسا پسرمامان😍

چه قدر بده به کلی آدم و خانواده هاشون توهین کردید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به توچه خب؟اسمایی که دوست داری بگو ما هم بگیم ازش وایبر بد میگیریم...

این اسمام یه زمانی مد بودن و قشنگ

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

یگانه چرا؟قشنگه که😄اسم بچه های الان نصفشون ایناس

نه خواهر، الان تو اطرافیانم یادم نمیاد کسی یه اسم عادی داشته باشه، همه از این اسم های عجق وجق که توش الف و ا و د و به و ت داره میذارن. ارتیمان، اتمیس، رادین، ارتام، ارتان، ارشام، فیسبوک، تلویزیون🤣🤣🤣 یکی رو ندیدم یه اسم عادی بذاره🤣

من برعکس شما ازاین اسما خیلی خوشم میادبخصوص حسنا و ریحانه

از ستایش هم خوشم نمیاد. سال نود و یکی دو به بعد همه اسم دختراشونپ گذاشتن ستایش، یه زمان که شاگرد داشتم از ده نفر سه تاشون ستایش بودن😂

زشت نه حس خوبی نمیگیرم نظر شما هم کاملا محترمه

ببخشید ترانه الکی گفتم اسمت قشنگه

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

از ستایش هم خوشم نمیاد. سال نود و یکی دو به بعد همه اسم دختراشونپ گذاشتن ستایش، یه زمان که شاگرد داش ...

ستایش هم زمان خودش اره پرطرفداربود بعددیگه نه کلا هراسمی زمانی مد میشه بعد ازمدمیافته به جز بعضی اسما که همیشه روبچه میزارن وقدیمی نمیشن

❤💚💜