2777
2789

من شاغلم مادرم نزدیکم نیس

ی وقتایی پیش میاد مثلا بچم سرما میخوره مهدش قبولش نمیکنه یا کار واجب پیش میاد میرم میذارم شهرستان پیش مامانم شب میرم دنبالش

مثلا دو سه ماه یبار

بابام واقعا حوصله بچه نداره و کلا ادم عصبی هس خیلی بد نگاه میکنه هی میگه بشونیدش جون خودتون. 55 سالشه

دخترمم اذیت میکنه ولی خیلی وحشتناک نیس

مامانمم داشت بهش میگفت دست ب فلان چیز نزن میزنم ات یا دیگه دوستت ندارم. البته محبت هم میکنه بهش

از نظر مالی هم بهشون میرسم چون دستشون خاله

خجالت میکشم جلوی شوهرم که واسه یک روز گرفتن بچه انقد پدرم عصبی هس و طاقت نمیذاره بچه بدوعه و بازی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم اونایی ک ب هم نزدیک بچه هفته ای دو سه بار میره خونه پدربزرگ مادر هم ب کاریش میرسه

یا مثلا مامانم نمیگه بیشتر بمونید. اصلا تعارف نمیزنه. وقتی از خونشون برمیگردم میشه چندین روز زنگ نمیزنه ک دیگه خودم میزنم.

یا مثلا مامانم نمیگه بیشتر بمونید. اصلا تعارف نمیزنه. وقتی از خونشون برمیگردم میشه چندین روز زنگ نمی ...

نرو خونشون عزیزم . بچه ات هم نبر . وقتی این مدلی رفتار می کنن یعنی میل ندارن . 

دیدم اونایی ک ب هم نزدیک بچه هفته ای دو سه بار میره خونه پدربزرگ مادر هم ب کاریش میرسه

انتظار نداشته باش و خودتو مقایسه نکن با بقیه ببین اون عصبیه دست خودش نیست بچه اذیت کنه یه ساعتم نمیتونه تحنل کنه اعصابش نمیکشه باور کن دست خودش نیست من ۳۴سالمه اعصابم ضعیف شده چه برسه ادم ۵۵ساله

بابای منم اصلا اعصاب بچه نداره بهش حق میدم چون ب اندازه ی کافی بچه بزرگ کرده

اما آسیبی ک بچم بخاطر بی اعصابی بابام دید جبران ناپذیره خیلی توی تشنج بچم بابام نقش داشت

هرطور شده حتی شده این یکی دو روز در ماه رو پرستار بگیر اما بچه رو پیش پدر مادر بی اعصابت نذار آسیبی ک بچه ات میبینه جبران ناپذیره حتی اگر مثل بچه ی کن دور از جونش تشنج هم‌ نکنه

نرو خونشون عزیزم . بچه ات هم نبر . وقتی این مدلی رفتار می کنن یعنی میل ندارن .

مجور میشم بعضی وقتا. مرخصی جور نمیشه. نمیشه بچه رو گذاشت تو خیابان ک. یکبار نشده بچه مریض بشع بگه من یه روز میام خونتون میگیرمش. همش میفتم توی راه دراز.