2777
2789
عنوان

ازدواج با دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 58 پست
امتحان کنین 

خوب چطوری من همش مثلاً میترسم با دوستان در میان میزارم شوخی میکنن میگن دختر پیدا نمیکنی با این ماشین داری مثلا پیکان دارم برای بعضی کارها ماشین خوب منم ماشین خوب نمی‌برم بیرون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول که نباید شرایط عالی رو بگی  بیشتر دخترا عقلشون ب چششونه بعد خودت میری تو حاشیه و کلا بهت ف ...

آفرین داداش خدای اینم ترس داره پس فردا پول زیاد بالا می‌کشه برای طلاق 

خوب درسته من همه چیز مثلاً بهش بگم بجز این آخه الان هر دختری بگی اینو دارم خودش میاد ولی می‌خوام صفر ...

لطفاً هیچ دختری اذیت نکن دخترا زود شکسته میشن و پیر میشن خصوصا الان که اوضاع اقتصادی و زندگی بد هست میخوای اینکارو کنی ولی نه مبالغه گونه واینکه دختره بفهمه با خودش فکر میکنه چقدر بخیلی میتونستین الان که اول زندگیتونه مثل عروس داداماد و ماه عسل و رفت و امد و خرید و غذای خوبی بخورید و خاطرات قشنگی داشته باشید از کجا میدونی که خودت به اینکارا عادت نکنی و روزی دختره دستشو سمتت دراز کنه واسه ی خریدی که تو دلش حرصته و بگی که یادته اون روزا با چه بذبختی شروع کردیم از صفر بود الان هم اینطور فکر کن و به زندگی ادامه بده اخه اون گناهش چیه ها چرا غصه بخوره چرا حصرت چرا اذیت بشه

درسته که بخای بفهمی طرف برا پولت میخادت یا خودت

اما ببین دادا اون واس وقتیه ک خیلی پولدار باشی

اخه الان بلاخره هر ادمی اوله زندگی یه خونه و ماشین میخاد

ربطی به پول پرست بودن نداره طرف نمیتونه کارتن خاب بشه ک

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اره ایده خوبیه برادرماینجوری میفهمی دختره اهل زندگیه یا کاسبخیلی فرقه بین اونی که خودت رو بخواد با ا ...

اتفاقا دختر اهل زندكي هم براش مهمه حداقل يه ماشين ساده داشته باشيدفردا بجش تو حسرت نمونه همونطور كه واسه مردها قيافه مهمه

اتفاقا دختر اهل زندكي هم براش مهمه حداقل يه ماشين ساده داشته باشيدفردا بجش تو حسرت نمونه همونطور كه ...

والا

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

كي كفته كسي كه اهل زندكيه ماشين هم نميخواد؟ حالا خونه هيج. مكه مردها حداقلي تو ذهنشون از جهت قيافه و ...

برای اینکه ماشین داشتن زیاد چیز واجبی نیست عزیزم زمان قدیم نیست که وسیله نقلیه کم باشه و ادم معطل بمونه 

الان مترو و خط واحد اتوبوس و تاکسی و اسنپ و تپسی هرجا بخوای بری در کسری از ثانیه میبرن ادمو

و اینکه در مورد پسرا هم همینو میگم اونی که واقعا هدفش زندگی باشه دنبال یه عروسک جنسی نیست که همه هدفش رو بزاره روی قیافه  چون 90 درصد دخترا متوسط و متوسط به بالان از لحاظ چهره 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

حرفتونو خیلی قبول دارم ولی متوجه امضاتون نشدم ...

خیلی که بساز و قانع باشی مرد به نخواستن هات عادت می‌کنه و تنبل بار میاد 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خوب چطوری من همش مثلاً میترسم با دوستان در میان میزارم شوخی میکنن میگن دختر پیدا نمیکنی با این ماشین ...

زیاد حساس نباشین  بالاخره با اونی که انتخاب میکنین حرف میزنین خودتون متوجه میشین پولکی هست یا شما رو به خاطر ویژگی دیگه انتخاب کرده

امیدوارم بهترین همسر قسمتتون بشه

آرزو

اینو ادمی میگه که خیلی زیاد پولدار باشه.از این پسرا که یه شهر دارن

نه اینو نه حدعقل نمی‌گم زیاد ولی خونه لوکس ماشین کارخونه و مغازه و فلان داریم خدارو شکر 

بپای خودمون خوبه ولی دختر باید بسازه 

خوب آخه آدم باید کسی پیدا کنه برای خودش باهم زندگی بسازن نه پول پرستی فلان مثلا من پسرم میترسم

دیگه باید یک حداقل هایی رو داشته باشی که روت بشه بری در خونه ی مردم

وقتی بگی آسو پاسی مطمئن باش کسی جواب نمیده 

والا داداش من شغل داره ماشین داره جهازو کامل گرفته فقط خونه نداره اونم بعد ازدواج براش میگیرن 

هر جا رفتیم میگن اول خونه 

بعد شما بری بگی هیچی ندارم 😔