2777
2789

سال کنکورمه... کنکور ریاضی

نمی دونم ارزش داره بمونم به عشقش خر بزنم ادامه ی سال رو یا بشینم برای کنکور هنر بخونم؟

چون آدم پشت سیستم نشستن واسه ساعات طولانی و مهندسی کامپیوتر خوندن نیستم و رشته ی تاپ ریاضی رو نمی خوام

بیشتر مهندسی هوافضا رو به خاطر سازه هایی مثل هواپیمای کنترل از راه دور و ....دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مهاجرت لزوما با کامپیوتر خوبه؟اگه این طوره کاش کنکور هنر بدم

هنرواقعا راحت ویزا میدن،  همیشه میگفتم خدایا این پسر دخترا چقدر زیادن بعد حالا واقعا ما جایی زندگی نمیکنیم که علاقه حرف اول رو بزنه،  میگفتم این پسرا به چه امیدی میرن نقاشی میخونن بعدا متوجه شدم اونا مخشون بهتر از من کار میکنه و برنامه دیگه ای دارن

الان کلا شرایط مهاجرت خیلی سخت شده و حساسیت ها به شدت زیاد شده ، چون دو ساله درگیر این پروسه هستم میگم با اینکه من درمانی هستم، پس بهت توصیه میکنم صرفا بخاطر مهاجرت تصمیم نگیر، رشته ای رو انتخاب کن که اگر خدایی نکرده شرایط مهاجرت فراهم نشد هم برات مفید باشه

هنرواقعا راحت ویزا میدن، همیشه میگفتم خدایا این پسر دخترا چقدر زیادن بعد حالا واقعا ما جایی زندگی ن ...

دقیقا دوستم میگه ما که علاقه مون هنر بود بیا بریم برای طراحی بخونیم چون کلا رشته هایی که به طراحی ختم میشن واسشون ویزا راحت میاد... مثل انیمیشن یا طراحی لباس 

فقط می ترسم خوندن دروس دیپلم همزمان با کنکور هنر تهش نتیجش بد بشه

الان کلا شرایط مهاجرت خیلی سخت شده و حساسیت ها به شدت زیاد شده ، چون دو ساله درگیر این پروسه هستم می ...

مرسی ازتون

نمی دونم چیکار کنم چون خیلیا میگن مهندسی ها بازارکار مشخص تر و درآمد بهتری دارن

و نمی دونم صرفا سر علاقه برم کنکور هنر بدم و اونم این موقع از سال براش شروع کنم خوندن منطقیه یا نه

حتی احتمالا به خاطر امتحانات ترم بیوفته برای بهمن!

مرسی ازتوننمی دونم چیکار کنم چون خیلیا میگن مهندسی ها بازارکار مشخص تر و درآمد بهتری دارنو نمی دونم ...

عزیزم من آیلتس نمره خیلی خوبی گرفتم ، چندین تا مقاله ISI با ایمپکت بالا دارم، معدل ارشدم ۱۹/۷۰ بود و رتبه تک رقمی کنکور ارشد بودم ولی با اساتید که مکاتبه میکنم و میگم از ایران هستم هیچ نتیجه ای نمیگیرم، حتی یه دانشگاه خوب پذیرش گرفتم و بخاطر دستورات وزارت خارجه بهم ویزا ندادن، شرایط خیلی خیلی پیچیده شده، لطفا عاقلانه و با علاقه رشتت رو انتخاب کن، چون خیلی غیر قابل پیش بینی هست که قراره چه اتفاقی برای مسیر مهاجرت ایرانیا بیفته، تمرکزت رو بذار روی رشته هایی که در ایران هم درآمد خوبی دارن ، البته اگر برات مسئله درآمد زایی مهمه، ایران هم چند سال اخیر شرایط بدی برای مهندسی ها نداره

عزیزم من آیلتس نمره خیلی خوبی گرفتم ، چندین تا مقاله ISI با ایمپکت بالا دارم، معدل ارشدم ۱۹/۷۰ بود و ...

ممنونم از راهنمایی تون

بنظرتون مهندسی معماری که هنری هست توی ایران درآمدش بهتره یا رشته ای مثل انیمیشن و طراحی لباس و...که از کنکور هنر میرن؟