2777
2789
عنوان

یکی بیاد تستسترون تزریق کنه به یسری پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
اول چند تا خودکار رنگی بخر😅😂😂لحن کلام خودتو از داداشی و به مولا و ....بکش بیرون

بابا من نسبت به ۱۶ ۱۷ سالگیم عاقل تر شدم 

اون موقع جوگیر بودیم دیگ اون دوران تموم شد 

ولی خیلی خوب بود برام رفیقا هم اون موقع واقعا موندگار تر بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا این که گفتی خیلیم خوبه

پسرای وحشتناک امروزی رو ندیدی قطعا که با ی من ریش و پشم و بوی گند و همین ویژگی های که به مرد بودن نسبت دادی(مثلا تو دانشگاه ی خودکار نمیارن) همینا حتی ی سرکار هم نمیرن! 

مرتیکه های بالای ۲۰ سالشونه فقط ی دانشگاه میان به خاطر فرار از سربازی و میرن خونه تازه تمام ویژگی های ی مررررد رو هم دارن

چندشن، ریش و پشم دارن، اخ تف میکنن، سیگار میکشن، بوی گندشون از سه متری حس میشه، همش دارن فوتبال میبینن و هر پسری که اونجوری که شما گفتی رو هم مسخره میکنن ولی خودشون انگل اجتماعن 

ترجیح میدم پسرا همه همونشکلی که شما گفتین باشن ولی انگل نباشن!

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

به نظرم فقط دیدن برنامه زن روز بد بود بقیه ویژگی هاش مشکلی نداشت

زن روز و عشق ابدی و این چرت و پرت ها زن و مرد نداره کلا دیدنش کار مزخرف و وقت تلف کردنه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

منظورم اینکه نشانه مرتبی نوشتن آدم منظمی هست ربطی به قیمه و ماست نداره

آره ولی خب نمیدونم بازم آخه داداشای خودم  نگاه میکنم اینطوری نبودن خودکارشون تموم میشد، از رفیقاشون قرض میگرفتن 

من صرفا برای طنزش گفتم 

خب؟ چون خودکار رنگی داره مورد داره؟یا چون به آراستیگش اهمیت میده؟ذهنیتتون رو اصلاح کنید

آره مورد داره 

اینا جای خواهرمونن 

خودکار رنگی و برنامه زن روز عجیب نیست؟😂🤷🏻‍♀️

آره مورد داره  اینا جای خواهرمونن  خودکار رنگی و برنامه زن روز عجیب نیست؟😂🤷🏻‍♀️

خودکار رنگی خیر یک چیز سلیقه‌ایه

زن روز بله 

"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"

وای دقیقا موافقم همون ابتدایشم مداد رنگی داره نمیدونه خودکار رنگی چی هست فرض کن جزوه زیست و زمینشم خ ...

همون دیگ 

بعد خانومای اینجا دارن از پرنسسعلی ها دفاع میکنن 

مردم ایران : زن حق نداره بیرون کار کنه، مرد حق نداره جزوه دورنگ بنویسه، دختر باید ازدواج کنه تا زن بشه، پسر باید سربازی بره تا مرد بشه، این پسر فلان کارو کرد با اینکه به من هیچ ربطی نداره که قضاوتش کنم ولی بهش میگم پرنسس، این دختر فلان رفتارو نشون داد با اینکه به من ربطی نداره که قضاوتش کنم ولی بهش میگم پیکمی بدون اینکه حتی معنی کلمه پیکمی رو بدونم، این پسر فلان کرد پس پسر نی جای خواهر ماس، اون دختر فلان کارو کرد پس دختر نی جای داش ماس، مرد که گریه نمیکنه، دختر که نباید بلند بخنده باید سنگین باشه، زن هر چقدر تلاش کنه نصف حقوق مردو بهش میدیم، مرد هر کاری هم باهاش بکنی حق نداره بهش بر بخوره وگرنه پرنسسه. درسته مردای قدیم خیلیاشون طرف مردسالاری بودن و دست بزن داشتن ولی بهتر از پسرای الان بودن که احساسات دارن، درسته زنای قدیم به اندازه زنای الان هم کار بیرون و هم کار خونه و هم تحصیل رو باهم انجام نمیدادن، ولی بهتر از زنای الان بودن که حقشون رو میخوان، مردای الان تستسترون ندارن، زنای الان کدبانویی ندارن و...

حالا همون مردم ایران : چرا انقدر تبعیض جنسیتی هست؟ چرا منی که زنم باید نصف مردا حقوق بگیرم؟ چرا منی که مردم باید سربازی بدم؟ و...

خب خودتون میکنید دیگه بابا بکشید بیرون ازین تستسترون و پرنسس و پیکمی و زنای قدیم و مردای قدیم زنونگی و مردونگی و هزار تا کوفت و زهر مار. هر جا میری دخترا میگن پسرا پرنسس شدن، اونور پسرا میگن دخترا هرزه شدن، روانمونو پاره کردید بخدا. هر کی هر جور که هست فقط کافیه اگه پسره به چشم زنش مردونه، یا اگه دختره به چشم شوهرش زنونه به نظر بیاد، به بقیه هیچ ربطی نداره که سطح زنانگی و مردانگی و تستسترون و کدبانویی بقیه رو بسنجن

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

مردم ایران : زن حق نداره بیرون کار کنه، مرد حق نداره جزوه دورنگ بنویسه، دختر باید ازدواج کنه تا زن ب ...

ببین من صرفا جهت طنز گفتم گارد گرفتن و انتقاد کردن نداره ک

معلومه خودت کاربر آقا هستی سریع بهت برخورده ک واکنش تند نشون میدی و نزدیک سه پاراگراف توضیح نوشتی ک زندگی زن و مرد و اون طوری بودنش به کسی ربطی نداره

خیلی هم ربط داره چون تو جامعه امثال اینا زیاد بشن،منطورم پسر خانوم و دختر آقا، بچه ها هم الگو میگیرن ازشون

لابد پسرهایی که عین پسرای کره ای لباس صورتی میپوشن و رژ لب میزنن،هم مرد هستن و بخودشون مربوطه؟

خانومایی هم ک هر...هستن، حتی بخاطر مشکل مالی نه،بخاطر پول ب یز نسی میشن و هزارتا بیماری میگیرن و بقیه رم آلوده میکنن مشکلی نداره