2777
2789
عنوان

یکی بیاد تستسترون تزریق کنه به یسری پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
ایرادی نداره فدای سرت ما گذشت میکنیم🙏🏻

ممنون

ولی خدایی اینجوری نکنید شما هم

بخدا ما هم داریم زحمتمونو میکشیم، آره یه چیزایی مثل مردای قدیم نیست، ولی خوبی ها و بدی های خودمونو داریم. واقعا سخته شنیدن این حرفا

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایرادی نداره فدای سرت ما گذشت میکنیم🙏🏻

شما خودت فکر کن، ۴ صبح پاشی درس بخونی بری دانشگاه ساعت ۸ برسی خونه، یه دوش بگیری بری داروخونه کار کنی تا ۲ نصف شب، میرسی خونه گرافیک کار میکنی دوباره اصلا معلوم نیست که بخوابی یا اصلا بخوابی یا نه. بعد با این همه بدبختی بهت بگن چون چمیدونم فلان چیزت مثل مردای قبل نیست پرنسسی، اگه بدونید چقدر روزانه میشنویم این حرفارو. واقعا آدم یجا کم میاره

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️